po rozvahách sem také přidávám našeho Cruze

Úpravy: nové komponentní repro ve předu + vytlumení dveří, karbonové úpravy, zatmavení světel, blikrů, atd.
Čeká nás ještě zatmavení oken, možná snížení (pružiny), atd.

Moderátor: Blue Lanos
Asi tě zklamu, ale značka je pouze virtuálníVIP píše:Parádní auťák, ještě hezčí SPZ. To tam máš určitě známýho, že máš takový číslo, co? Taky mám zatmavený zadní světla. Ten přední znak bych dal taky do černé.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jde to.PatasRS píše: Se zadníma světlama si chci ještě pohrát, konkrétně celé rozdělat a upravit vnitřek, nevím však jestli to jde ........
Mam výbornou zkušenost jak se šamponem i voskem od Sonaxu. Mám komplet i na interiér včetně přípravku na kůži a max.spokojenost.PatasRS píše:Díky za přivítáníMám na vás dotaz, máte někdo zkušenosti s detailingem nebo alespoň s autošampóny od Chemical Guys a voskem Butter Wet Wax? Chtěl bych Cruzíka pořádně umýt a navoskovat, tak jsem objednal autošampón od ChemicalGuys Extreme bodywash 'n' wax, ručník s mikrovlákny na vysušení, houbu s mikrovlákny Chenille Microfiber Premium Scratch - Free Wash Mitt (lepší jak z ovčí vlny), a aplikátor na vosk Workhorse Green Professional Grade s mikrouutěrkama na finální vyleštění.
Stálo to celkem ranec, tak mě zajímá jak o svého Cruzika pečujete vy a co používáte za autošampon a vosky?
Ahoj, díky za odezvu, sonax jsem dnes používal oživovač plastů a je tak mastný, že nejde absolutně dostat z laku a ze skel kam se mi omylem dostal. Autošampony a vosky jsem měl na mysli spíše vyšší řady, sonax patří spíše do té nižší, ale díky za zkušenostPetr S. píše:Mam výbornou zkušenost jak se šamponem i voskem od Sonaxu. Mám komplet i na interiér včetně přípravku na kůži a max.spokojenost.PatasRS píše:Díky za přivítáníMám na vás dotaz, máte někdo zkušenosti s detailingem nebo alespoň s autošampóny od Chemical Guys a voskem Butter Wet Wax? Chtěl bych Cruzíka pořádně umýt a navoskovat, tak jsem objednal autošampón od ChemicalGuys Extreme bodywash 'n' wax, ručník s mikrovlákny na vysušení, houbu s mikrovlákny Chenille Microfiber Premium Scratch - Free Wash Mitt (lepší jak z ovčí vlny), a aplikátor na vosk Workhorse Green Professional Grade s mikrouutěrkama na finální vyleštění.
Stálo to celkem ranec, tak mě zajímá jak o svého Cruzika pečujete vy a co používáte za autošampon a vosky?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |