Chevy Cruze - PatasRS
Moderátor: Blue Lanos
Chevy Cruze - PatasRS
Zdravím všechny,
po rozvahách sem také přidávám našeho Cruze Je to Cruze 2.0 VCDi 110kw, r.v.2011 s výbavou LT. Už jsem na něm provedl pár úprav a pár úprav ho stále ještě čeká.
Úpravy: nové komponentní repro ve předu + vytlumení dveří, karbonové úpravy, zatmavení světel, blikrů, atd.
Čeká nás ještě zatmavení oken, možná snížení (pružiny), atd.
po rozvahách sem také přidávám našeho Cruze Je to Cruze 2.0 VCDi 110kw, r.v.2011 s výbavou LT. Už jsem na něm provedl pár úprav a pár úprav ho stále ještě čeká.
Úpravy: nové komponentní repro ve předu + vytlumení dveří, karbonové úpravy, zatmavení světel, blikrů, atd.
Čeká nás ještě zatmavení oken, možná snížení (pružiny), atd.
- Reklama
- Scorpion.11
Re: Chevy Cruze - PatasRS
Vítám tě tu,
jinak krasavec a velice zajímavá značka Doufám, že ho uvidíme i někdy na srazu
jinak krasavec a velice zajímavá značka Doufám, že ho uvidíme i někdy na srazu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Díky za přivítání, chystáme se do Olšovce.
Parádní auťák, ještě hezčí SPZ. To tam máš určitě známýho, že máš takový číslo, co? Taky mám zatmavený zadní světla. Ten přední znak bych dal taky do černé.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Asi tě zklamu, ale značka je pouze virtuální Přední znak jsem v černém karbonu měl, ale po čase mě to omrzelo (protože to má každý) a proto jsem ho upravil jinak Se zadníma světlama si chci ještě pohrát, konkrétně celé rozdělat a upravit vnitřek, nevím však jestli to jde a následně lehce zatmavit.VIP píše:Parádní auťák, ještě hezčí SPZ. To tam máš určitě známýho, že máš takový číslo, co? Taky mám zatmavený zadní světla. Ten přední znak bych dal taky do černé.
- Scorpion.11
Ten znak ti schvaluji
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Jde to.PatasRS píše: Se zadníma světlama si chci ještě pohrát, konkrétně celé rozdělat a upravit vnitřek, nevím však jestli to jde ........
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... start=3810
Jen to v tý troubě musíš pořád kontrolovat. V jednu chvíli to je v cajku a během pár vteřin se ti ten černej plast shroutí teplem a můžeš světlo vyhodit.
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Tak včera jsme lehce tonovali, jsem nadmíru spokojen, auto hned vypadá líp
- Scorpion.11
Není co dodat
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
tož vítej. mezi hrstku Crůzáků, co tu zbyla. decentní a super.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Ahoj Cruzik vypadá dobře tak doufám že ho na Olšovci okouknu
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Díky za přivítání Mám na vás dotaz, máte někdo zkušenosti s detailingem nebo alespoň s autošampóny od Chemical Guys a voskem Butter Wet Wax? Chtěl bych Cruzíka pořádně umýt a navoskovat, tak jsem objednal autošampón od ChemicalGuys Extreme bodywash 'n' wax, ručník s mikrovlákny na vysušení, houbu s mikrovlákny Chenille Microfiber Premium Scratch - Free Wash Mitt (lepší jak z ovčí vlny), a aplikátor na vosk Workhorse Green Professional Grade s mikrouutěrkama na finální vyleštění. Stálo to celkem ranec, tak mě zajímá jak o svého Cruzika pečujete vy a co používáte za autošampon a vosky?
Mam výbornou zkušenost jak se šamponem i voskem od Sonaxu. Mám komplet i na interiér včetně přípravku na kůži a max.spokojenost.PatasRS píše:Díky za přivítání Mám na vás dotaz, máte někdo zkušenosti s detailingem nebo alespoň s autošampóny od Chemical Guys a voskem Butter Wet Wax? Chtěl bych Cruzíka pořádně umýt a navoskovat, tak jsem objednal autošampón od ChemicalGuys Extreme bodywash 'n' wax, ručník s mikrovlákny na vysušení, houbu s mikrovlákny Chenille Microfiber Premium Scratch - Free Wash Mitt (lepší jak z ovčí vlny), a aplikátor na vosk Workhorse Green Professional Grade s mikrouutěrkama na finální vyleštění. Stálo to celkem ranec, tak mě zajímá jak o svého Cruzika pečujete vy a co používáte za autošampon a vosky?
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Ahoj, díky za odezvu, sonax jsem dnes používal oživovač plastů a je tak mastný, že nejde absolutně dostat z laku a ze skel kam se mi omylem dostal. Autošampony a vosky jsem měl na mysli spíše vyšší řady, sonax patří spíše do té nižší, ale díky za zkušenost ted shanim spíš něco na odmaštění lakuPetr S. píše:Mam výbornou zkušenost jak se šamponem i voskem od Sonaxu. Mám komplet i na interiér včetně přípravku na kůži a max.spokojenost.PatasRS píše:Díky za přivítání Mám na vás dotaz, máte někdo zkušenosti s detailingem nebo alespoň s autošampóny od Chemical Guys a voskem Butter Wet Wax? Chtěl bych Cruzíka pořádně umýt a navoskovat, tak jsem objednal autošampón od ChemicalGuys Extreme bodywash 'n' wax, ručník s mikrovlákny na vysušení, houbu s mikrovlákny Chenille Microfiber Premium Scratch - Free Wash Mitt (lepší jak z ovčí vlny), a aplikátor na vosk Workhorse Green Professional Grade s mikrouutěrkama na finální vyleštění. Stálo to celkem ranec, tak mě zajímá jak o svého Cruzika pečujete vy a co používáte za autošampon a vosky?
Tak máme navoskováno Dnes to do mě napral zezadu cyklista, když jsem to zašlápl ve městě, naštěstí se autu nic nestalo, krve by se ve mě nedořezal, zrovna když jsem ho měl čerstvě navoskovaného Vosk od Chemical Guys můžu vřele doporučit, pracuje se s ním krásně a lesk je brutální.