Reproduktory
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Pro PETER KE
Mrkni se na www.clarion.cz (com) A poznáš.
Daewoo Espero 1,8 MPI 70kw 7 let,plná výbava
Prostě bezva autíčko,jen kdyby mělo sklopné zad. sedadla
Prostě bezva autíčko,jen kdyby mělo sklopné zad. sedadla
idem kupit repro aj dopredu. 13 cm ma priemer samotny reprak alebo je 13 cm montazna diera nan nerad by som kupil blbost co tam nebude sediet. A rozoberat sa mi to teda nechce popredu...
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
montazna diera je 13 cm ,v pohode ti to tam vlezieAndy píše:idem kupit repro aj dopredu. 13 cm ma priemer samotny reprak alebo je 13 cm montazna diera nan nerad by som kupil blbost co tam nebude sediet. A rozoberat sa mi to teda nechce popredu...
a aku znacku???
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
tak isto ako vzadu - Sinus Live! za tu cenu je to spickagoror píše:montazna diera je 13 cm ,v pohode ti to tam vlezieAndy píše:idem kupit repro aj dopredu. 13 cm ma priemer samotny reprak alebo je 13 cm montazna diera nan nerad by som kupil blbost co tam nebude sediet. A rozoberat sa mi to teda nechce popredu...
a aku znacku???
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
otazka je kedy si na mna znamy /manager jednej nemenovanej firmy s ozvucovacou technikou/ najde cas aby som si knemu do predajne prene zasielgoror píše:tak to budes mat v auto hotove disko
kedy montujes??
ok, len pisdioda píše:Ak cez vikend zoženem digitál tak to nafotím a napíšem aj ako osadiť 13 do predných dverí ak by si mal záujem.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Kluci,ja som kupil do nasej novej Leganzy predne aj zadne repro zn. HERTZ. Taky zvuk ako maju bez zosilnovaca ste este asi nepoculi. Je to spicka. Predne 16,5cm komponentne + vyskove do palubovky a zadne ovaly 6x9". Uz mam objednane aj radio VDO DAYTON 4x55W + CD menic + dialkove ovladanie. Myslim,ze za mensi peniaz spickova hudba.