Pokec Olšovec 2015
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: Pokec Olšovec 2015
ak si zamestnaný v práci a vieš čo máš robiť, nepotrebuješ sa baviť s nadriadeným, čo máš robiť, lebo to urobíš skôr ako keby ťa mal niekto naponebúť ... ak nie, tak to flákaš.
No a my tu nadriadeného aj tak nemáme [/quote]
Asi te to prekvapi, ale zamestany jsem a dokonce i vim, co mam v te praci delat, nicmene to neznamena, ze nemusim komunikovat se svym nadrizenym.
P.S. Dekuji za fotku, ale myslim, ze pokud prijedu na sraz, tak uvidim korejskych Chevy dost.
No a my tu nadriadeného aj tak nemáme [/quote]
Asi te to prekvapi, ale zamestany jsem a dokonce i vim, co mam v te praci delat, nicmene to neznamena, ze nemusim komunikovat se svym nadrizenym.
P.S. Dekuji za fotku, ale myslim, ze pokud prijedu na sraz, tak uvidim korejskych Chevy dost.
- Reklama
Pokud je to skutečně tak, jak píšeš, bude to skvělé!lomngi píše: je zabezpečené polojasné až slnečné počasie s teplotou do 22C v noci slabi dážd, a cez den krásne slnecno. nočná teplota od 6 do 10 C.
Hoza vieš dobre o čom hovorím . stači pozriet moje príspevky s minuloročných srazov.
Nórska predpoveď ma nikdy nesklamala ešte. Na Piesočnej sa ma niekdo spýtal ako môžu Nóri tak presne dlhodobo predpovedat počasie a stále im to vijde. Odpoved je jednoduchá - zavolajú mne a ja im poviem aké počasie chcem.
V pátek ať klidně prší, ale v sobotu by mělo být už od rána sluníčko. A až do neděle...
Tak jsem zabloudil i sem a čtu si termín srazu . Budu mít ten víkend noční, to znamená, že si budu muset vzít 2 dny dovolené. Jestli mi ji dají. Neboť za další měsíc po srazu jedu na 12 dní do Egypta. A nyní už 2 měsíce marodím se zablokovaným ramenem a konečně jdu už v pátek do práce. Tak uvidíme, jak to dopadne. Nic neslibuji, ale jestli to vyjde, tak v sobotu jsem tam se synem a Cruzíkem a táta s Aveem jako na koni. Ať si klidně prší, mám na to super bundu.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
VIP uvidíš že to dopadne dobře a setkáme se na srazu. Nejenom že se na vás těším, ale taky těm co přijedou na sraz podpořit dobrou věc prostě musí přát štěstí ps: Díky že jsi napsal jak to je i toho si třeba já opravdu cením neboť když je na foru mrtvo není to pro organizátora vůbec dobrý pocit...
- Scorpion.11
VIP Jihlava nesmí chybět na srazu přeci
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
No to já vím. Tak jako jsou velké prázdniny v létě samozřejmá věc, tak stejně já beru i sraz na Olšovci. Akorát letos to je takový nahnutý. Budu dělat všechno pro to, abych tam s Váma byl.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Scorpion.11
Bereme na vědomí
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Pozval jsem i Chevroleťáky z Polska...
Link nejde vložit, člověk musí být u nich zalogovaný, aby mohl číst. Zkopíroval jsem tedy to, co jsem jim tam napsal (samozřejmě jsem jim dodal i link pro mapu a bližší info).
"Zapraszamy wszystkich fanów Chevrolet na największy zlot w Czechach!
Zlot odbędzie się od 22 do 24 maja w Autokemping Olšovec.
Cieszymy się na Twojego uczestnictwa"
Tak snad dojedou...
Link nejde vložit, člověk musí být u nich zalogovaný, aby mohl číst. Zkopíroval jsem tedy to, co jsem jim tam napsal (samozřejmě jsem jim dodal i link pro mapu a bližší info).
"Zapraszamy wszystkich fanów Chevrolet na największy zlot w Czechach!
Zlot odbędzie się od 22 do 24 maja w Autokemping Olšovec.
Cieszymy się na Twojego uczestnictwa"
Tak snad dojedou...
Koukal jsem na web http://forum.chevroletteampoland.com/ a Poláci zareagovali na sraz s tím, že je to zajímavá akce a že uvažují, že by se alespoň na jeden den přijeli podívat...
ahoj mam chevyho z 80 let tak nevim jestli to na ten vaš sraz je vhodné auto s pozdravem peloš
Ahoj!!! já myslím, že je to víc jak vhodné Zdraví ládinek
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
peloš píše:ahoj mam chevyho z 80 let tak nevim jestli to na ten vaš sraz je vhodné auto s pozdravem peloš
Rozhodne je to vhodne auto. A pokud vim, tak prijedou i starsi auta. Co mas konkretne za typ?
blazer s 10 v6 2,8i 4x4 peloš
Není to ten tvůj?
Foceno na Ředhošti.
Foceno na Ředhošti.
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Ahoj. Máme jedno parkoviště pro všechny Chevy a diskutujeme u jednoho stolu. Přijeď a přesvědči sepeloš píše:ahoj mam chevyho z 80 let tak nevim jestli to na ten vaš sraz je vhodné auto s pozdravem peloš