Pokec Olšovec 2015

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
KiaraStanley

Re: Pokec Olšovec 2015

Příspěvek od KiaraStanley »

ak si zamestnaný v práci a vieš čo máš robiť, nepotrebuješ sa baviť s nadriadeným, čo máš robiť, lebo to urobíš skôr ako keby ťa mal niekto naponebúť ... ak nie, tak to flákaš. :o)
No a my tu nadriadeného aj tak nemáme :lol:[/quote]

Asi te to prekvapi, ale zamestany jsem a dokonce i vim, co mam v te praci delat, nicmene to neznamena, ze nemusim komunikovat se svym nadrizenym.

P.S. Dekuji za fotku, ale myslim, ze pokud prijedu na sraz, tak uvidim korejskych Chevy dost.
Reklama

custom1

Příspěvek od custom1 »

lomngi píše::PP: je zabezpečené polojasné až slnečné počasie s teplotou do 22C v noci slabi dážd, a cez den krásne slnecno. nočná teplota od 6 do 10 C.
Hoza vieš dobre o čom hovorím . stači pozriet moje príspevky s minuloročných srazov.
Nórska predpoveď ma nikdy nesklamala ešte. Na Piesočnej sa ma niekdo spýtal ako môžu Nóri tak presne dlhodobo predpovedat počasie a stále im to vijde. Odpoved je jednoduchá - zavolajú mne a ja im poviem aké počasie chcem.
:D
Pokud je to skutečně tak, jak píšeš, bude to skvělé! -i :lol:
V pátek ať klidně prší, ale v sobotu by mělo být už od rána sluníčko. A až do neděle... ;)
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Tak jsem zabloudil i sem a čtu si termín srazu :( . Budu mít ten víkend noční, to znamená, že si budu muset vzít 2 dny dovolené. Jestli mi ji dají. Neboť za další měsíc po srazu jedu na 12 dní do Egypta. A nyní už 2 měsíce marodím se zablokovaným ramenem a konečně jdu už v pátek do práce. Tak uvidíme, jak to dopadne. Nic neslibuji, ale jestli to vyjde, tak v sobotu jsem tam se synem a Cruzíkem a táta s Aveem jako na koni. Ať si klidně prší, mám na to super bundu.
Přílohy
IMG_3420.jpg
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
hoza

Příspěvek od hoza »

VIP uvidíš že to dopadne dobře a setkáme se na srazu. Nejenom že se na vás těším, ale taky těm co přijedou na sraz podpořit dobrou věc prostě musí přát štěstí -i ps: Díky že jsi napsal jak to je i toho si třeba já opravdu cením neboť když je na foru mrtvo není to pro organizátora vůbec dobrý pocit...
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

VIP Jihlava nesmí chybět na srazu přeci -i :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

No to já vím. Tak jako jsou velké prázdniny v létě samozřejmá věc, tak stejně já beru i sraz na Olšovci. Akorát letos to je takový nahnutý. Budu dělat všechno pro to, abych tam s Váma byl. :PP:
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Bereme na vědomí -i :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
custom1

Příspěvek od custom1 »

Pozval jsem i Chevroleťáky z Polska...

Link nejde vložit, člověk musí být u nich zalogovaný, aby mohl číst. Zkopíroval jsem tedy to, co jsem jim tam napsal (samozřejmě jsem jim dodal i link pro mapu a bližší info).

"Zapraszamy wszystkich fanów Chevrolet na największy zlot w Czechach!
Zlot odbędzie się od 22 do 24 maja w Autokemping Olšovec.
Cieszymy się na Twojego uczestnictwa"

Tak snad dojedou...
custom1

Příspěvek od custom1 »

Koukal jsem na web http://forum.chevroletteampoland.com/ a Poláci zareagovali na sraz s tím, že je to zajímavá akce a že uvažují, že by se alespoň na jeden den přijeli podívat...
peloš

Příspěvek od peloš »

ahoj mam chevyho z 80 let tak nevim jestli to na ten vaš sraz je vhodné auto s pozdravem peloš
ladinek

Příspěvek od ladinek »

Ahoj!!! já myslím, že je to víc jak vhodné :-) Zdraví ládinek
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
KiaraStanley

Příspěvek od KiaraStanley »

peloš píše:ahoj mam chevyho z 80 let tak nevim jestli to na ten vaš sraz je vhodné auto s pozdravem peloš

Rozhodne je to vhodne auto. A pokud vim, tak prijedou i starsi auta. Co mas konkretne za typ?
peloš

Příspěvek od peloš »

blazer s 10 v6 2,8i 4x4 peloš
slidil

Příspěvek od slidil »

Není to ten tvůj?
Foceno na Ředhošti.

Obrázek
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024

Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
hoza

Příspěvek od hoza »

peloš píše:ahoj mam chevyho z 80 let tak nevim jestli to na ten vaš sraz je vhodné auto s pozdravem peloš
Ahoj. Máme jedno parkoviště pro všechny Chevy a diskutujeme u jednoho stolu. Přijeď a přesvědči se -i
Odpovědět

Zpět na „Srazy“