Spojka do kalose
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spojka do kalose
oukej
Klaos 1,2 rv.2004 ,laděný poslední díl výfuku, sportovní vzducháč, EGR off, bi-xenony, Alu kola 205/40-17 - PRODÁNO
Jawa 350-640 a Stadák s11- 60ccm ,laděnej lauf,velkej karbec a pořádný kanály = cca 78,3 km/h
Seat Leon 2006, 1,9 TDI, zatím serie
Jawa 350-640 a Stadák s11- 60ccm ,laděnej lauf,velkej karbec a pořádný kanály = cca 78,3 km/h
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
tak na spojku kašli sehnal jsem celou sadu od Valea za 3 tis
Ale děkuju ti za nabídku
Ale děkuju ti za nabídku
Klaos 1,2 rv.2004 ,laděný poslední díl výfuku, sportovní vzducháč, EGR off, bi-xenony, Alu kola 205/40-17 - PRODÁNO
Kalos 1,2 r.v. 2003. Spojka u kalose nemá samostav. Když zabírá nahoře je to možné povolit a je klid. má se to dělat pravidelně. Stačí na to kombinačky, 10 klíč a minuta práce, není to nutné hned měnit. Výměna je nutná až to nejde seřídit. Mě spojka vydržela 232 000 Km. Dělal jsem ji minulý týden a koupil jsem jen lamelu originál, protože se nezdálo že by byl problém. Po demontáži byla lamela těsně na nýty a přítlačák a ložisko bez vady. Demontáž a mantáž v poklidu 3 hodiny ve dvou lidech. Akorát je potřeba trn. Ten jsme vyrobily z kulatiny podle ložiska v setrváku a průměr na lamelu upravily omotáním izolačkou. Nářadí běžné jen ruce by byly potřeba víc zatočený.
vtipny
230 tis a vymenena jen lamela?hodne stesti pri dalsi vymene.ale treba budes mit neuveritelne stesti a chvili to vydrzi.
230 tis a vymenena jen lamela?hodne stesti pri dalsi vymene.ale treba budes mit neuveritelne stesti a chvili to vydrzi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
palikx - to sú ľudia ktorý chcú za každú cenu niečo ušetriť. Často sa s tým stretávam. Dôjde na výmenu spojky -lamely a keď mu poviem že už máte 180 tisíc km tak by bolo dobré meniť komplet všetko od mekkana až po vytlačené ložisko ,tak sa chytajú za hlavu. Nenechajú si vysvetliť že ináč je to zbytočná práca a za chvíľku príde že som mu to zlé spravil lebo zas má problém so spojkou. Tak že poslednej dobe také robím iba v pripade že sa mení všetko.palikx píše:vtipny
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
...v KELLY moc na daewoo náhradní díly neumí a jsou nejdražší a to o dost hodně, uznávám drafel nebo Krč ale hlavně palikxe, ten má ceny naprosto bezkonkurenční a nejlépe i s prací překonává kvalitou značkové servisy, ty na něj prostě nemají. Pokud je mi známo, tak za ním jezdíme ...no i hodně zdaleka a vyplatí se to.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Psal jsem,měním jen lamelu, ale to proto že si to dělám sám práci neplatím a opravy mě baví. Kdybych si to měl nechat udělat a zaplatit práci tak nebudu riskovat opakovanou montáž a udělal bych to asi taky komplet.
Ahoj.Mame Kalose 1.2 2006 najeto asi 80 a spojka zabíra hodně navrchu.Jde to nějak nastavit ještě?I pedal je celkem volny že ho mužu zvednout nebo to je tak original???
Chevrolet Kalos 1.2 53kw
Lidi někdo tu piše ze kombinackama a 10 kličem nastavim tu spojku muzete mi rict kde ale?
Chevrolet Kalos 1.2 53kw
Na spojkovom lanku, na páčke na prevodovke. Spojkový a brzdový pedál by mal byť v jednej výške.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Takže musím vlest pod auto a na lanku ktere pujde od převodovky tam pootočím nějakou matkou jo?
Chevrolet Kalos 1.2 53kw
Presne tak. Len dufať že nebude príliš hrdzavá.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Auto ma najeto 80000km podle servisky,Podle udaju z technickych všechno sedí tak me prekvapuje ze to bere navrchu to se nejak povoluje to lanko samo?
Chevrolet Kalos 1.2 53kw
2x Kalos. Na starým Kalosovi jsem měnil spojku ve 238 000 km. Novější má najeto 220 000 km. Zdálo se mi, že spojka jde tak nějak divně. Ztuha, začala klouzat a začalo se ozývat spojkové ložisko. Na starým jsem měnil jen lamelu, ale tady jsem chtěl vyměnit Lamelu a ložisko, ale v DRAFELu měli za rozumnou cenu sadu lamelu přítlačák a ložisko tak jsem to vzal. Dneska jsme to dělali. Po demontáži jsme zjistili, že byla orezlá hřídel od páky spojky ke spojkovému ložisku a proto to šlo ztuha a odešlo ložisko. Po očištění hřídele uvolňovačem zarezlých šroubů jsme to namazali vazelínou. Teď jde spojka jedna báseň.