Nehučii alarm..
Moderátor: Blue Lanos
Re: Nehučii alarm..
Na legu je finta ako otvoriť auto klúčom aj po zamknutí dialkou aby nehúkala, mám to maslím od Peháčika. Ale nebudem to vešať sem, len prípadne cez SZ
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- Reklama
Ale tak to má být , na origo klíč v řidičových dveřích nehoukákesko píše:Na legu je finta ako otvoriť auto klúčom aj po zamknutí dialkou aby nehúkala, mám to maslím od Peháčika. Ale nebudem to vešať sem, len prípadne cez SZ
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Ale tak to má být , na origo klíč v řidičových dveřích nehouká [/quote]
Tak na tuto větu jsem čekal Teda abych řekl pravdu tak jsem se po čtyřech letech dneska musel podívat jestli mám ve dveřích vůbec nějaký zámek, protože odemykám a zamykám jenom dálkáčem
Ještě zcela nechápu jak někdo psal, že vleze do auta, zamkne dálkáčem a odemkne klíčem. To by přece nešlo bez otevření okýnka a pohybu v autě a to ho přece alarm musí chytit a něco dělat. A to houkání nebo blikání bych přisuzoval nastavení v menu. S tím ale taky neporadím, protože jsem při nákupu měl požadavek na signály, rozsvěcení houkání atd. To mi bylo nastaveno a už nikdy jsme s tím nehýbal
Tak na tuto větu jsem čekal Teda abych řekl pravdu tak jsem se po čtyřech letech dneska musel podívat jestli mám ve dveřích vůbec nějaký zámek, protože odemykám a zamykám jenom dálkáčem
Ještě zcela nechápu jak někdo psal, že vleze do auta, zamkne dálkáčem a odemkne klíčem. To by přece nešlo bez otevření okýnka a pohybu v autě a to ho přece alarm musí chytit a něco dělat. A to houkání nebo blikání bych přisuzoval nastavení v menu. S tím ale taky neporadím, protože jsem při nákupu měl požadavek na signály, rozsvěcení houkání atd. To mi bylo nastaveno a už nikdy jsme s tím nehýbal
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
- Scorpion.11
To bylo snad-asi míněno, že vytáhne jen kolík666 píše: Ještě zcela nechápu jak někdo psal, že vleze do auta, zamkne dálkáčem a odemkne klíčem. To by přece nešlo bez otevření okýnka a pohybu v autě a to ho přece alarm musí chytit a něco dělat.
Jinak u mne stačí i když mám jen obyčejné Aveo zkoušku funkčnosti houkačky udělat, že stačí nechat pootevřené okno a dálkou zamknout a zatáhnout za kolík a už houká, nebo též při zavření kufru jen malinko přivřít, aby se seplo čidlo a už to houká.
No tomu sem se divil celou dobu, že je to blbost, abych s originálním klíčem po ručním odemčení mě začala houkat houkačka, takže aspoň někdo další se tomu nediví proč nehoukáconpet píše: Ale tak to má být , na origo klíč v řidičových dveřích nehouká
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu