Nehučii alarm..

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem

Moderátor: Blue Lanos

kesko

Re: Nehučii alarm..

Příspěvek od kesko »

Na legu je finta ako otvoriť auto klúčom aj po zamknutí dialkou aby nehúkala, mám to maslím od Peháčika. Ale nebudem to vešať sem, len prípadne cez SZ :lol:
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Reklama

conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

kesko píše:Na legu je finta ako otvoriť auto klúčom aj po zamknutí dialkou aby nehúkala, mám to maslím od Peháčika. Ale nebudem to vešať sem, len prípadne cez SZ :lol:
Ale tak to má být , na origo klíč v řidičových dveřích nehouká -i
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
666

Příspěvek od 666 »

Ale tak to má být , na origo klíč v řidičových dveřích nehouká -i[/quote]
Tak na tuto větu jsem čekal :D Teda abych řekl pravdu tak jsem se po čtyřech letech dneska musel podívat jestli mám ve dveřích vůbec nějaký zámek, protože odemykám a zamykám jenom dálkáčem :lol:
Ještě zcela nechápu jak někdo psal, že vleze do auta, zamkne dálkáčem a odemkne klíčem. To by přece nešlo bez otevření okýnka a pohybu v autě a to ho přece alarm musí chytit a něco dělat. A to houkání nebo blikání bych přisuzoval nastavení v menu. S tím ale taky neporadím, protože jsem při nákupu měl požadavek na signály, rozsvěcení houkání atd. To mi bylo nastaveno a už nikdy jsme s tím nehýbal ;)
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

666 píše: Ještě zcela nechápu jak někdo psal, že vleze do auta, zamkne dálkáčem a odemkne klíčem. To by přece nešlo bez otevření okýnka a pohybu v autě a to ho přece alarm musí chytit a něco dělat. ;)
To bylo snad-asi míněno, že vytáhne jen kolík :PP:

Jinak u mne stačí i když mám jen obyčejné Aveo zkoušku funkčnosti houkačky udělat, že stačí nechat pootevřené okno a dálkou zamknout a zatáhnout za kolík a už houká, nebo též při zavření kufru jen malinko přivřít, aby se seplo čidlo a už to houká.
conpet píše: Ale tak to má být , na origo klíč v řidičových dveřích nehouká -i
No tomu sem se divil celou dobu, že je to blbost, abych s originálním klíčem po ručním odemčení mě začala houkat houkačka, takže aspoň někdo další se tomu nediví proč nehouká :lol: -i
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Technická sekce“