O to víc mě překvapilo tankování, kdy průměrná vyšla přes 13 LPG ale bylo to asi nějakým špatným tlakem při plnění, protože toho tam nacpala nějak moc...

To je právě ta chyba kdy člověk nevidí, kolik LPG tam je

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Palubny počitač ukazuje vždy spotrebu benzinu, teda spočitava male dávky vstrekovania aj ked motor pracuje na LPGJoztar píše:8.1 plynu ?
Ve městě jezdím plně naloženej a s klimou okolo 9,5. Na dovolený jsem to měl taky někde kolem osmi. Takže asi jak kde jezdíš... Mám Lovato a nešetřím ho!!inza píše:Co tam máš za systém s takovou spotřebou?
Máme Prins, BRC i LandiRenzo a k takové hodnotě se ani nepřiblížíme
TIBI77 píše:Ked som mal volno,tak som sa bol previezt.100km mimo mesta a do kopca.Spotreba co ukazoval pocitac zacala na 6,5l a skoncila na 8,5l.Spat ta ista trasa.Ze by sa motor zabehol? Uz mi tiez ukazalo viac ako 800km na nadrz
Asi mi nik neuveri ze mam od tankovania prejdenych 300km,plna nadrz a na ukazovateli je 1000inza píše:po najeté 1000covce mít ještě plnou nádrž - závidím
no ale ved to je odhadovany dojazd po dotankovani plnej nadrze.TIBI77 píše:Asi mi nik neuveri ze mam od tankovania prejdenych 300km,plna nadrz a na ukazovateli je 1000inza píše:po najeté 1000covce mít ještě plnou nádrž - závidím
1000km je dojazd na nadrz
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |