O to víc mě překvapilo tankování, kdy průměrná vyšla přes 13 LPG ale bylo to asi nějakým špatným tlakem při plnění, protože toho tam nacpala nějak moc...
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
To je právě ta chyba kdy člověk nevidí, kolik LPG tam je
![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Palubny počitač ukazuje vždy spotrebu benzinu, teda spočitava male dávky vstrekovania aj ked motor pracuje na LPGJoztar píše:8.1 plynu ?
Ve městě jezdím plně naloženej a s klimou okolo 9,5. Na dovolený jsem to měl taky někde kolem osmi. Takže asi jak kde jezdíš... Mám Lovato a nešetřím ho!!inza píše:Co tam máš za systém s takovou spotřebou?
Máme Prins, BRC i LandiRenzo a k takové hodnotě se ani nepřiblížíme
TIBI77 píše:Ked som mal volno,tak som sa bol previezt.100km mimo mesta a do kopca.Spotreba co ukazoval pocitac zacala na 6,5l a skoncila na 8,5l.Spat ta ista trasa.Ze by sa motor zabehol? Uz mi tiez ukazalo viac ako 800km na nadrz
Asi mi nik neuveri ze mam od tankovania prejdenych 300km,plna nadrz a na ukazovateli je 1000inza píše:po najeté 1000covce mít ještě plnou nádrž - závidím
no ale ved to je odhadovany dojazd po dotankovani plnej nadrze.TIBI77 píše:Asi mi nik neuveri ze mam od tankovania prejdenych 300km,plna nadrz a na ukazovateli je 1000inza píše:po najeté 1000covce mít ještě plnou nádrž - závidím
1000km je dojazd na nadrz
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |