Automatická klimatiyace
Moderátor: Blue Lanos
Re: Automatická klimatiyace
Jojo, médium doplním, jen aby tam zůstalo
- Reklama
..a předtím ucpat díru, kterou to uteklo, jinak je to k ničemu.conpet píše:tak musíš doplnit médium
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Výborný příspěvek k vadnému klimatronicu, resp. k jeho diagnostice od Slama. Navíc je v češtině. Mám tentýž problém s blikající klimou a resetováním údajů. V Oplu že vraj se nedokážou spojit s ŘJ..., že nekomunikuje. A že nová 23tis. Budu prověřovat oblast za kastlíkem u spolujezdce. Ale aspoň jsem zatím zkoušel provádět diagnostiku dle návodu. Naklepal jsem 26°C a do 3 vteřin od provedení této volby jsem opakovaně 4x stiskl současně AUTO a OFF. Nestalo se nic. Tak jsem vypl zapalování, znovu zapl a při 26°C v průběhu 3 vteřin rychle zmáčknul současně AUTO a OFF více jak 3x. Opět vůbec nic. Takže buď jsem to dělal v obou případech špatně nebo je to v pořádku. Což ale není, protože zde existuje chyba 06 pro napájení tranzistoru nebo 07 chyba relé. Jedna z těchto chyb by myslím mohla postihovat onen problém pod kastlíkem.
Budu rád za postřehy a radu, jestli tedy dělám něco špatně nebo je zakopaný pes ještě někde jinde.
Budu rád za postřehy a radu, jestli tedy dělám něco špatně nebo je zakopaný pes ještě někde jinde.
Daewoo Leganza 1998, 98kW, LPG, stř. metla, klima, kůže, "dříví". Rožnov pod Radhoštěm.
Tak můj problém byl v děravé gumové hadici. Jde o gumový spoj, který se nachází hned vedle hliníkové hadice od serva. Tím gumovým spojem vytekla nápln a od toho byl mokrý kryt motoru. Vše už je vyřešené. Gumový spoj byl navařen nový a pro jistotu jsme do náplně dali tu barvu, která by v případě nějakého úniku ukázala, kudy nápln teče, ale zatím se vše zdá být v pohodě.
Příčina děravé hadice od klimy byla rezavá právě ta hadice od serva, která třením o gumový spoj od klimy způsobila malé dírky, kterýma vytekla nápln.
Příčina děravé hadice od klimy byla rezavá právě ta hadice od serva, která třením o gumový spoj od klimy způsobila malé dírky, kterýma vytekla nápln.
- _Mailo_
- Kontaktovat uživatele:
Mám taký malý dotaz na Vás...
Pred týždňom som bol skúsiť naplniť klimatizáciu, pretože po GO motora mi prestala fungovať.
Napichli sme sa na trubky, skúšali netesnosť a už pri pretlaku to ukazovalo somariny
Bohužaiľ to mám deravé pri spoji medzi motorom a kabínou, viď foto ... Ten zelený sajrajt je tá skúšobná farba.
Medzi tými prechodmi z motora do kabíny sú dajaké O-krúžky. Tie si mám ževraj zohnať. Potreboval by som katalógové číslo tých O-krúžkov, neviete mi to niekto povedať ?
poprípade myslíte, že toto je ono ?
http://www.czdrafel.cz/leganza-c6?order ... limatizace
Rád by som ju funkčnú, lenže sa mi to dodrbalo na mieste, kde sa to ešte asi nikomu nestalo...
Pekný deň
Pred týždňom som bol skúsiť naplniť klimatizáciu, pretože po GO motora mi prestala fungovať.
Napichli sme sa na trubky, skúšali netesnosť a už pri pretlaku to ukazovalo somariny
Bohužaiľ to mám deravé pri spoji medzi motorom a kabínou, viď foto ... Ten zelený sajrajt je tá skúšobná farba.
Medzi tými prechodmi z motora do kabíny sú dajaké O-krúžky. Tie si mám ževraj zohnať. Potreboval by som katalógové číslo tých O-krúžkov, neviete mi to niekto povedať ?
Rád by som ju funkčnú, lenže sa mi to dodrbalo na mieste, kde sa to ešte asi nikomu nestalo...
Pekný deň
Chevrolet EPICA LS 2.0 24V LPG (2008)
Chevrolet EVANDA CDX 2.0 DOHC LPG (2005)
Daewoo NEXIA GLX 1.5 DOHC (1998) - forever in my heart
Daewoo LEGANZA CDX 2.0 DOHC (1998)
Pošli Drafelovi toto foto a napiš mu co potřebuješ. On ti to pošle,nebo zkus Carmax,budeš mít levnější poštovné._Mailo_ píše:Mám taký malý dotaz na Vás...
Pekný deň
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
- _Mailo_
- Kontaktovat uživatele:
Takže jediný, kt. vedel, o čom je reč, bol Carmax. Drafel bez odpovede, KRC nemal. To, čo má drafel na stránke, len jedno tesnenie je z toho správne.
Petr, díky za nápovedu D/fam, že bude po vymenení krúžkov po probléme a klíma bude fúkať
Petr, díky za nápovedu D/fam, že bude po vymenení krúžkov po probléme a klíma bude fúkať
- _Mailo_
- Kontaktovat uživatele:
Keby to náhodou niekto riešil, nech je to tu pokope.
Carmax poslal schému aj s GM výr. číslom.
Ja mám chybu v položke 12 a 8 . Číslo dielov GM : 94535504 - Ó krúžok kompresora
94535515 - Ó krúžok kompresora klimatizácie - originál - smer k výparníku.
Carmax poslal schému aj s GM výr. číslom.
Ja mám chybu v položke 12 a 8 . Číslo dielov GM : 94535504 - Ó krúžok kompresora
94535515 - Ó krúžok kompresora klimatizácie - originál - smer k výparníku.
Zdravím.
Tak zase něco nového k tématu.
Reakce na potíže s diagnostikou klimatronicu jsem se nedočkal (mačkal jsem ty kombinace jak Slam napsal a dočista nic), zato mi klima klekla dočista. Prostě jsem, jednoho dne nastartoval (jednoho valašského zimního dne ) a vůbec se nerozsvítila. Vím, že se zde tento případ vyskytl u Pehy a měl šťastný konec v podobě ruky šmátralky zkušeného mechanika v prostoru za schránkou u spolujezdce. Mě tohle teprve čeká a to rychle. Jen doufám, že některý z těch desítek servisů, co na Rožnovsku jsou bude vědět kam šáhnout a bude stačit jen vyměnit nějaké relé. Kdyby ale nic, myslíte, že výměnou celého toho modulu (celý ten panel i s tělem) bude mít úspěch? Lze to dnes koupit od 800,- do 1200,- na Bazar.Automedik.cz
Tak zase něco nového k tématu.
Reakce na potíže s diagnostikou klimatronicu jsem se nedočkal (mačkal jsem ty kombinace jak Slam napsal a dočista nic), zato mi klima klekla dočista. Prostě jsem, jednoho dne nastartoval (jednoho valašského zimního dne ) a vůbec se nerozsvítila. Vím, že se zde tento případ vyskytl u Pehy a měl šťastný konec v podobě ruky šmátralky zkušeného mechanika v prostoru za schránkou u spolujezdce. Mě tohle teprve čeká a to rychle. Jen doufám, že některý z těch desítek servisů, co na Rožnovsku jsou bude vědět kam šáhnout a bude stačit jen vyměnit nějaké relé. Kdyby ale nic, myslíte, že výměnou celého toho modulu (celý ten panel i s tělem) bude mít úspěch? Lze to dnes koupit od 800,- do 1200,- na Bazar.Automedik.cz
Daewoo Leganza 1998, 98kW, LPG, stř. metla, klima, kůže, "dříví". Rožnov pod Radhoštěm.
- _Mailo_
- Kontaktovat uživatele:
...reku pochválim sa
Bol som dať spraviť tie O-krúžky na klimatizácii a už to chladí Neveril som sám tomu, že aj chladič je tesný
Servisák mi dôrazne povedal, že také tlaky na 15 ročnom systéme ešte nevidel, ževraj by mi mala ekológia platiť peniaze za tesnosti systému, oproti takej Škodovke a Peugeotom
Bol som dať spraviť tie O-krúžky na klimatizácii a už to chladí Neveril som sám tomu, že aj chladič je tesný
Servisák mi dôrazne povedal, že také tlaky na 15 ročnom systéme ešte nevidel, ževraj by mi mala ekológia platiť peniaze za tesnosti systému, oproti takej Škodovke a Peugeotom
Počkej pár dní a pak se teprve raduj
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- _Mailo_
- Kontaktovat uživatele:
Nekaz mi radosť
Fungovala doteraz, tak hádam to bude O.K
Fungovala doteraz, tak hádam to bude O.K
- _Mailo_
- Kontaktovat uživatele:
Už je aj fuč
36 € za 4 dni + prispel som k zlepšeniu ozónovej diery
Idem hľadať dieru FUCK
36 € za 4 dni + prispel som k zlepšeniu ozónovej diery
Idem hľadať dieru FUCK
vyměň chladič jestli je původní
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
- _Mailo_
- Kontaktovat uživatele:
Presne. Strelil mi chladic. V servise to tesnilo,stalo sa to vcera pri skuske,ci to este fuka. Vystopoval som to na parkovisku,kde som stal vcera cez noc. A to tam nedal plny tlak.
Neviem co s tym. Novy stoji okolo 100€ a stary kupovat nechcem,aby som nedopadol rovnako.
Ak by mal niekto starsi,ale dobry za rozumnu,zobral bych ho...
Hold 15 rokov je slusna doba,kamaradovi na Ochcavke (2004) uz nejde 3 roky
Neviem co s tym. Novy stoji okolo 100€ a stary kupovat nechcem,aby som nedopadol rovnako.
Ak by mal niekto starsi,ale dobry za rozumnu,zobral bych ho...
Hold 15 rokov je slusna doba,kamaradovi na Ochcavke (2004) uz nejde 3 roky