Spotřeby a jiné
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Spotřeby a jiné
... ale chceme. Napíš ...
- Reklama
Re: ChipTuning motoru
Já chci taky to nemám ani při přepočtu z LPG tedy jezdím 13l LPG nebo 11l benzínumzprx píše:
Inak ja jazdim kombinaciu mimo mesta/mesto s 2,4L benzinom v Malibu s automatom za 5,5l ...
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
- Hanzy
mzprx - s touhle spotřebou co uvádíš to rozhodně se nedá nazvat určitě jízdou ale pomalý přesun vozidla
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
a spotreba benzinu 8.2-8.5 l/100km v meste pri vykone cca 190HP
alebo 6.5 l/100km okresky pri priemernej rychlosti 110-120km/h (miestami 160)
pripadne 7.3 l/100km dialnica pri priemerke 140-150km/h (miestami 220+)
to je dobra spotreba ci jako ...
alebo 6.5 l/100km okresky pri priemernej rychlosti 110-120km/h (miestami 160)
pripadne 7.3 l/100km dialnica pri priemerke 140-150km/h (miestami 220+)
to je dobra spotreba ci jako ...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Naky mozem ta o nieco poprosit, ..
skus jednu nadrz jazdit trochu sviznejsie, ze jaka vyjde potom spotreba...
skus jednu nadrz jazdit trochu sviznejsie, ze jaka vyjde potom spotreba...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Camaro mi mimo mesta zerie cca. 8,4 litra, ale skor, ci neskor sa najde niekto, co sa chce hrat na preteky. V meste sa zvycajne zmestim pod 10. Jediny problem je pocitac, ten v klude, napr. pri stati na krizovatke pocita spotrebu 99l. Cize znatelne navysuje spotrebu v meste.peterv píše:... ale chceme. Napíš ...
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
Skor by som to nazval velmi plynulou jazdou rychlostou blizkou max. povolenej.Hanzy píše:mzprx - s touhle spotřebou co uvádíš to rozhodně se nedá nazvat určitě jízdou ale pomalý přesun vozidla
Zaklad je malo brzdit, malo zrychlovat.
Rozbiehat sa s konstantne jemne stlacenym plynom a pred dosiahnutim zelanej rychlosti ubrat, nech si automat zaradi vyssi prevod.
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
mzprx, nepomýlil si si jednotky? Udávané hodnoty máš v galónoch, nie?
mzprx píše:Camaro mi mimo mesta zerie cca. 8,4 litra, ale skor, ci neskor sa najde niekto, co sa chce hrat na preteky. V meste sa zvycajne zmestim pod 10. Jediny problem je pocitac, ten v klude, napr. pri stati na krizovatke pocita spotrebu 99l. Cize znatelne navysuje spotrebu v meste.peterv píše:... ale chceme. Napíš ...
Otázka je jestli to opravdu není mpg, pak by logika i odpovídala... u evropských aut se běžně mění hodnota l/100km na l/hod při zastavení, např. některá BMW to měla tak, že ručička toho "spotřeboměřiče" zajela úplně napravo nad hodnotu 20 nebo 30 (podle toho co tam bylo).
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Re: Spotřeby a jiné
Je to nove Camaro, kupene v SR. Je to v litroch, je to tam napisane.
Samozrejme z pohladu spotreby na 100km je spotreba pri stati auta nekonecno.
Kedze pocitac nema nekonecno, pouzili najvyssie mozne cislo.
Ale ani na okruhu pri jazde naplno, to Camaro nezerie ovela viac ako 20l/100km.
Povodna debata o tuningu bola o tom, ze ekotuning znizil spotrebu Orlanda z cca. 8 na cca. 7.
Na to netreba tuning, len lahsiu nohu.
Samozrejme z pohladu spotreby na 100km je spotreba pri stati auta nekonecno.
Kedze pocitac nema nekonecno, pouzili najvyssie mozne cislo.
Ale ani na okruhu pri jazde naplno, to Camaro nezerie ovela viac ako 20l/100km.
Povodna debata o tuningu bola o tom, ze ekotuning znizil spotrebu Orlanda z cca. 8 na cca. 7.
Na to netreba tuning, len lahsiu nohu.
- Hanzy
No přesně žádná jízda žadná zábava radost s výkonu který mám to mi na tohle bude stačit 50KW 80let a klobuk na hlavu a když bude malý důchod a nebudu si moct dovolit na to šlápnutmzprx píše:Skor by som to nazval velmi plynulou jazdou rychlostou blizkou max. povolenej.Hanzy píše:mzprx - s touhle spotřebou co uvádíš to rozhodně se nedá nazvat určitě jízdou ale pomalý přesun vozidla
Zaklad je malo brzdit, malo zrychlovat.
Rozbiehat sa s konstantne jemne stlacenym plynom a pred dosiahnutim zelanej rychlosti ubrat, nech si automat zaradi vyssi prevod.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
JRD McLAREN: ja jezdim porad svizne
mesto 50-120
dalnice 140-180 obcas i 200+ podle provozu
proto ta vyssi spotreba
mesto 50-120
dalnice 140-180 obcas i 200+ podle provozu
proto ta vyssi spotreba
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
aj s dizlom Orlandom sa da bez nejakych uprav jazdit pod 7 litrov dlhodobo a bez problemov ...
moja spotreba je
Leto priemer 6.5
Zima priemer 6.7-7.1
Treba jemne stlacat plyn a pridavat s rozumom a tak isto je to aj s brzdenim, ja osobne vyuzivam tempomat uplne vsade kde to povoluje prmavka ... rychlosti do tych 120km/h uplne v pohode spotreba pri dlhych tratiach aj 5.5->6.0. Ked si porovnam CR motory od inych znaciek a podobne velke auto ako Orol ta spotreba je v podstate identicka...
Predsa nemozete sa cudovat ked si davate odpichy od semaforov + dialnica 130->170 km/h ze vam to zere 8.5 Taketo zazraky na pockanie nerobi ani Dizel. Pri takomto zaobchadzani s benzinom kludne spotreba 10l/100km a viac (zalezi od objemu).
Ten EkoPuding co si si daval robit je len RaceChip (power box) vsak?
moja spotreba je
Leto priemer 6.5
Zima priemer 6.7-7.1
Treba jemne stlacat plyn a pridavat s rozumom a tak isto je to aj s brzdenim, ja osobne vyuzivam tempomat uplne vsade kde to povoluje prmavka ... rychlosti do tych 120km/h uplne v pohode spotreba pri dlhych tratiach aj 5.5->6.0. Ked si porovnam CR motory od inych znaciek a podobne velke auto ako Orol ta spotreba je v podstate identicka...
Predsa nemozete sa cudovat ked si davate odpichy od semaforov + dialnica 130->170 km/h ze vam to zere 8.5 Taketo zazraky na pockanie nerobi ani Dizel. Pri takomto zaobchadzani s benzinom kludne spotreba 10l/100km a viac (zalezi od objemu).
Ten EkoPuding co si si daval robit je len RaceChip (power box) vsak?
Mam tam normalni chip ridici jednotky, upravu prubehu vykonove a momentove krivky. Nechci to uz rozebirat, ma to svoje odpurce. Sam za sebe rikam ze auto jede lip a i kdyz jezdim porad stejne a auto nesetrim, tak zere min nafty (prepocitavam to rucne po vyjeti nadrze, palubni pocitac keca a ukazuje o 0,2l/100km mene nez si dopocitavam rucne)
Edit: aktualni spotreba 7,49 (pouze Praha, kombinovanou sem vyvesim pozdeji az ji budu znat)
Edit: aktualni spotreba 7,49 (pouze Praha, kombinovanou sem vyvesim pozdeji az ji budu znat)
Naposledy upravil(a) naky dne ned úno 23, 2014 21:56, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
ja som na tom cca rovnako ci je leto alebo zima spotreba 7-7,5 ale priznam sa nejazdim na spotrebu lebo domov to mam cca 5km mierne stupanie a tam sa jednoducho musi pridat otacok ale som spokojny . nepocitam spotrebu len to co mi napise pc
Chevrolet Orlando 2.0 VDCI 96 Kw strieborna metaliza
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018