Hadička podtlaku od EGR vede pod sání. Napojení zhruba na stejné úrovni i výškově jako tahle věc vpravo v šišoidu.
Akorát na druhé straně. Hned nad tím čudlem pro napojení je jakási rovná plocha (cca 7-8 cm délky).
Hadička podtlaku z EGR je ta se šipkou.
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Aj?? Co tam máš ulomené???
Hadička podtlaku je usazená v gumovém těsnícím "čemsi" a to je nasazené na kovovou trubičku ...
Ty gumové těsnící se dají vyrobit ze šlauchu k pumpičce na kolo, orvat pletení okolo a nastříhat,
nebo sehnat na vrakovišti a to i hadicku podtlaku
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
No dobrý já vytáhl z tý gumový hadičky ulomenou trubičku z umělý hmoty.A chytil jsem nubiru a koukal jsem jak to je a je to tam nějakej bazmek navíc a vede k tomu ještě hadička z předu před klapkou co je šipka
Narez zavit a zablenduj dieru. V akvaristike kup rozbocku a napoj to z ineho dostupneho podtlakoveho miesta.
Alebo druha moznost, narez zavit a mne ked montovali LPG, tak mi tam davali, taky ,,natrubok,, zo zavitom. Tak ten nakrutis do diery a nasunies hadicku.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá, LPGBRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN LPG POZITIVE. EGR NEGATIVE. Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
Nebo zabij dvě mouchy jednou ranou, zaslep díru i EGR ventil. A nemusíš řešit problém kam s hadičkou. Hlavně s tím neotálej. Teď ti to přisává falešný vzduch se všemi nepříjemnými důsledky.