Plasti Dip
Moderátor: Blue Lanos
Re: Plasti Dip
Prosim vas ten plasti dip znese aj umyvarku a nejake rucne utieranie handrickou, alebo treba byt opatrny? A kolko to vydrzi?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
Ja som si dal teraz na svojho cruzika plati dip, robil som to s kolegom jednym v sbotu teraz, uplna pohodicka akurat mi to zabralo jeden cely den v noci odstalo a rano som jazdil, v dazdi, ktory pada doteraz, cize som nemal moznost ho odfotit, totizto moj cruzik am este vzdy prevozne znacky, je skor potuningovany ako prihlaseny
Na pocit je to guma, netreba az 8 vrstiev, stacia bohato 4vrstvy a je to v pohode , je to odolne proti kamienom a poveternostnym podmienkam, a farba moze byt akakolvek aj smo si dal namiesta farbu tiez aka s ami pacila, cize taku nebude mat nikto
a zabudol som je to zu novinka racer dip a nie plasti dip, je totizto lepsi
A jakou barvu jsi dipoval na jakou barvu? Pokud měníš razantním způsobem barvu (např. z černé na bílou) 4 vrstvy opravdu nestačí. Nebo pokud aplikuješ na tmavé auto nějakou barvu, je lepší použít bílý podklad, aby lépe finální barva vynikla. Kromě Plasti Dipu a Racer Dipu je ještě Plasti & Dip a hlavně Foliatec. Ten má "nové" lesklé barvy a zatím, co jsem viděl, vypadají pěkně.
Nahoď fotky.
Nahoď fotky.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Ano ako pises, podkladovu farbu treba ak menis z ciernej na bielu aspon jednu vrstvu, dal som strieknut na biele auto....., uvidis len nech neprsi a auto nafotim, lebo je to trosku iny styl ako ma kazdy biele s ciernym, uz sa mi to nepacilo, ze budem vyzerat ako kazde druhe auto, foliatec si pozriem, ale mam odlozeny ten lesk v dipe, cize strieknut do leskla to nebude problem a celkom jednoducho sa s tym dipom robi cize zatial som spokojny
Tak to jsem fááákt zvědavej na ty fotky . Myslím, že už neprší .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Taky jsem zvědavý na foto a možno to skouknu o víkendu naživo.
Budu totiž u rodiču na vychodě Slovrenska
Já mám s Plasti Dipem stříknuté jenom spodní lízatko pod předním narazníkem a je to OK.
Budu totiž u rodiču na vychodě Slovrenska
Já mám s Plasti Dipem stříknuté jenom spodní lízatko pod předním narazníkem a je to OK.
Carthell Prg
prikladam foto, ale auto je velmi spinave preto sa zda ze an kolach je trosku ina farba, nebudem ho umyvat a zase zacne liat
Jsem vážně moc zvědavý, ako si to urobil Já mám plasti dip už 2 roky, když o tom ještě téměř nikdo nevěděl. Sice jen na kolech a pár detailech, ale až sundám folie, jdu do Dipu. Už mám na to pořádnou pistoli. Kolik barvy jsi spotřeboval? Ředil jsi 1:1?kudiny píše:Ano ako pises, podkladovu farbu treba ak menis z ciernej na bielu aspon jednu vrstvu, dal som strieknut na biele auto....., uvidis len nech neprsi a auto nafotim, lebo je to trosku iny styl ako ma kazdy biele s ciernym, uz sa mi to nepacilo, ze budem vyzerat ako kazde druhe auto, foliatec si pozriem, ale mam odlozeny ten lesk v dipe, cize strieknut do leskla to nebude problem a celkom jednoducho sa s tym dipom robi cize zatial som spokojny
Počasí neřeš a foť, všichni jsou zvědaví Jinak Praha hlásí zataženo a sračky, sračky, sračky.
Tome ty už máš to lízátko v Dipu? To ani nevím. Jak to šlo a jak to kryje? Nemáš foto? Nedávno jsem si opět škrtnul a zase to mám celý poničený a už se mi to nechce složitě foliovat.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
kudiny: Koukám, že jsi mě předběhl. Vypadá to super, sice osobně nemám moc rád šmoulí modrou (můj subjektivní názor), ale ladí to moc hezky. Jen mě hrozně bijí do očí ty středy kol. Ty nebudeš řešit?
tomask: Není problém, mám zkouškové, takže kromě výjezdů do školy sedím doma nad učením.
tomask: Není problém, mám zkouškové, takže kromě výjezdů do školy sedím doma nad učením.
no ono v plati dipe bola len tmavo modra, tak som si dal nemiesat svetlejsiu a je v tom aj metaliza, ale to nevidno momentalne, cize je to take zaujimave, stredy budem riesit aj v zadu na aute chcem este nieco strieknut do tej modrej preto je len z predu sfotene, nieje to dokoncene, skor som experimentoval ako to bude vyzerat, ci sa mi to zapaci a musim aj ja povedat ze je to nezvycajna kombinacia, ale cim dlhsie to mam tym viac s ami to paci
Zajímavý, neokoukaný, začátek dobrý
Jseš o víkendu doma v HE, přijel bych to skouknout, budu v ML.
Jseš o víkendu doma v HE, přijel bych to skouknout, budu v ML.
Carthell Prg
ak sa nic neudeje budem doma, takze neje problem to ukazat