![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Co ty na toTomy636 píše:No tie svetla nemaju svoju riadiacu jednotku na svetelny senzor cize tie LEDky alebo svetelne tunely funguju ako parkovacky .....da sa s tym svietit aj ako s dennym ale za jasneho dna su dost slabo viditelne tak mi uz viaceri blikali nech si zapnem svetla takze tie prepinam rucne normalne kolieskom .....ale denne som vyriesil tak ze som dal Ledziarovky H11ky do hmloviek a svietim tym lebo hmlovky velmi nepouzivam a xenon tiez nechcem nicit lebo som nekupoval tie najlacnejsie ale uz z tych drahsich cize denne svietenie mam kvazy hmlovky ale tiez ich musim sam zapnut .....a s tou kompatibilitou ja som to tiez pozeral ale to je hlupost videl som viac kruzov aj rozobratych a uchyty a vsetko ostatne pre svetlomety su uplne rovnake od 2009-2014 cize ja mam tiez 2010 a svetla boli 2011 vyssie a sedia ako uliate cize tam ziadny problem neni
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |