Ja sa tesim na 13 maj.Budu mi nenit komplet predny naraznik.S.v.o.b.i.k píše:Steně přijde ještě přední a zadní spoiler a bude to good...

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Mě řekli,že to dělaj pružiny...že o sebe mlátí ty závity...Nebo co...rolando1 píše:Mne pred časom vymenili tlmiče a po nejakých 5000 km mi začalo tiež niečo vzadu buchotať.Keď som šiel do servisu znova tak servisak mi povedal , že treba vymeniť sedlo na tlmič, alebo tak nejak sa to volá.je to take ako gumička , ako silenblok.Keď mi menili tlmiče tak to bolo ešte dobré, ale keď že tam prišli nove tlmiče a boli tvrdšie tak to nevydržaloPo výmene toho sedla to prestalo.
su to take gumenne dorazy davaju su hore aj dole ,a su pribalene pri novych tlmicoch aj s podlozkami a matickourolando1 píše:Mne pred časom vymenili tlmiče a po nejakých 5000 km mi začalo tiež niečo vzadu buchotať.Keď som šiel do servisu znova tak servisak mi povedal , že treba vymeniť sedlo na tlmič, alebo tak nejak sa to volá.je to take ako gumička , ako silenblok.Keď mi menili tlmiče tak to bolo ešte dobré, ale keď že tam prišli nove tlmiče a boli tvrdšie tak to nevydržaloPo výmene toho sedla to prestalo.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |