DŮLEŽITÉ!!!!ZADNÍ PRUŽINY....
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
DŮLEŽITÉ!!!!ZADNÍ PRUŽINY....
Dneska mi snížili zadní pružiny,jsou přímo na nexii snížený o 40mm...To by bylo v pohodě,ale začal bochat zadek...Dělali to v servisu a kecaj něco zas o tlumičích...Stolo se to někomu...Poraďte co s tim...Co nejrychlejš...Oni ani neví co tam bochá...Prosím o radu...
- Reklama
co bocha? co to meles? cesky mluv
ja musel po snizeni vytahnout zadni lemy, aby to bylo v pohode. jinak mi trosku obcas poskoci plato kde mam 2 poradny ovaly repro, ale jinak to jde
ja musel po snizeni vytahnout zadni lemy, aby to bylo v pohode. jinak mi trosku obcas poskoci plato kde mam 2 poradny ovaly repro, ale jinak to jde
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to nějaký z holandska,objednal sem je v tuning-centrum...Je to nějaký na prd...Prostě když přejedu větší hrbol,tak to tam u tich pružin bouchne...A navíc mi ty ku.vy v servise značili ABS a teď nevim co s tim...To bouchání je pěkně hnusný...Nemáte někdo fotku svých pružin před namotovánim???Bral bych jí...
-
- Kontaktovat uživatele:
To nevima,el předtim výfuk nic nedělal...Tak nevim...Já bych řek že to ty pružiny nejsou,ale neco tam o sebe mlátí...Fakt nevim...Když ale hodně skáču nohu na kouli,tak to mlátí jen chvilku a pak to přestane,ale když kousek popojedu,tak to mlátí znovu...Marek píše:Taky to může bouchat vejfuck ty pružiny sou samozřejmě tužší a při přejezdu nerovnosti se auto vic třese, tak zkus nejdřív zalomcovat s vejfukem. Nic jinýho mě nenapadá
-
- Kontaktovat uživatele:
A kdy ti to dělalo???Mě jen nejde do hlavy,že to začlo po výměně tich pružin...Navíc je to divný...Mají bej snížený o 40mm a předek se mi snížil o 20mm a jelikoš sem měl v zadu prasklí tak ten se mi zvíšil o 20mm..Docela nechápu...Popiš mi ten zvuk toho výfuku...kaso píše:Svobik asi to bude vyfuk.Mne to tiez buchalo. Vyfuk o zadnu napravu.A este o vystuhu zadneho naraznika.Vystuhu som obrusil flexou do tvaru polkruhu a upravil som uchytenie vyfuku.Povodne uchytenie som nadvaril a posunul uchytenie asi o 10cm.
mě to bůchalo tiež, ale to bylo tím že byl uhnilý konc. díl výf. , zkus taky ten konc. díl sundat a poposadit, myslím že bys ho mohl v poho dostat do jiné polohy-nejdřív s tím ale pořádně zahrkej jestli je to onoS.v.o.b.i.k píše:A kdy ti to dělalo???Mě jen nejde do hlavy,že to začlo po výměně tich pružin...Navíc je to divný...Mají bej snížený o 40mm a předek se mi snížil o 20mm a jelikoš sem měl v zadu prasklí tak ten se mi zvíšil o 20mm..Docela nechápu...Popiš mi ten zvuk toho výfuku...kaso píše:Svobik asi to bude vyfuk.Mne to tiez buchalo. Vyfuk o zadnu napravu.A este o vystuhu zadneho naraznika.Vystuhu som obrusil flexou do tvaru polkruhu a upravil som uchytenie vyfuku.Povodne uchytenie som nadvaril a posunul uchytenie asi o 10cm.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: