DŮLEŽITÉ!!!!ZADNÍ PRUŽINY....

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

DŮLEŽITÉ!!!!ZADNÍ PRUŽINY....

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Dneska mi snížili zadní pružiny,jsou přímo na nexii snížený o 40mm...To by bylo v pohodě,ale začal bochat zadek...Dělali to v servisu a kecaj něco zas o tlumičích...Stolo se to někomu...Poraďte co s tim...Co nejrychlejš...Oni ani neví co tam bochá...Prosím o radu...
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

co bocha? co to meles? cesky mluv :lol:

ja musel po snizeni vytahnout zadni lemy, aby to bylo v pohode. jinak mi trosku obcas poskoci plato kde mam 2 poradny ovaly repro, ale jinak to jde 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
kaso

Příspěvek od kaso »

Mne nebocha nic :lol: :lol: Aku znacku pruzin si dal ;)
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

a mne tiez niekedy bocha vzadu. repraky.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Jsou to nějaký z holandska,objednal sem je v tuning-centrum...Je to nějaký na prd...Prostě když přejedu větší hrbol,tak to tam u tich pružin bouchne...A navíc mi ty ku.vy v servise značili ABS a teď nevim co s tim...To bouchání je pěkně hnusný...Nemáte někdo fotku svých pružin před namotovánim???Bral bych jí...
kaso

Příspěvek od kaso »

Ja mam Rieger.Pri objednavani som zvolil v predu -40 a v zadu -30. ;) Foto som vymazal asi pred tyzdnom. :?
Marek

Příspěvek od Marek »

Taky to může bouchat vejfuck :idea: ty pružiny sou samozřejmě tužší a při přejezdu nerovnosti se auto vic třese, tak zkus nejdřív zalomcovat s vejfukem. Nic jinýho mě nenapadá :?
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Marek píše:Taky to může bouchat vejfuck :idea: ty pružiny sou samozřejmě tužší a při přejezdu nerovnosti se auto vic třese, tak zkus nejdřív zalomcovat s vejfukem. Nic jinýho mě nenapadá :?
To nevima,el předtim výfuk nic nedělal...Tak nevim...Já bych řek že to ty pružiny nejsou,ale neco tam o sebe mlátí...Fakt nevim...Když ale hodně skáču nohu na kouli,tak to mlátí jen chvilku a pak to přestane,ale když kousek popojedu,tak to mlátí znovu...
kaso

Příspěvek od kaso »

Svobik asi to bude vyfuk.Mne to tiez buchalo. Vyfuk o zadnu napravu.A este o vystuhu zadneho naraznika.Vystuhu som obrusil flexou do tvaru polkruhu a upravil som uchytenie vyfuku.Povodne uchytenie som nadvaril a posunul uchytenie asi o 10cm. ;)
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

kaso píše:Svobik asi to bude vyfuk.Mne to tiez buchalo. Vyfuk o zadnu napravu.A este o vystuhu zadneho naraznika.Vystuhu som obrusil flexou do tvaru polkruhu a upravil som uchytenie vyfuku.Povodne uchytenie som nadvaril a posunul uchytenie asi o 10cm. ;)
A kdy ti to dělalo???Mě jen nejde do hlavy,že to začlo po výměně tich pružin...Navíc je to divný...Mají bej snížený o 40mm a předek se mi snížil o 20mm a jelikoš sem měl v zadu prasklí tak ten se mi zvíšil o 20mm..Docela nechápu...Popiš mi ten zvuk toho výfuku...
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

S.v.o.b.i.k píše:
kaso píše:Svobik asi to bude vyfuk.Mne to tiez buchalo. Vyfuk o zadnu napravu.A este o vystuhu zadneho naraznika.Vystuhu som obrusil flexou do tvaru polkruhu a upravil som uchytenie vyfuku.Povodne uchytenie som nadvaril a posunul uchytenie asi o 10cm. ;)
A kdy ti to dělalo???Mě jen nejde do hlavy,že to začlo po výměně tich pružin...Navíc je to divný...Mají bej snížený o 40mm a předek se mi snížil o 20mm a jelikoš sem měl v zadu prasklí tak ten se mi zvíšil o 20mm..Docela nechápu...Popiš mi ten zvuk toho výfuku...
mě to bůchalo tiež, ale to bylo tím že byl uhnilý konc. díl výf. :lol: , zkus taky ten konc. díl sundat a poposadit, myslím že bys ho mohl v poho dostat do jiné polohy-nejdřív s tím ale pořádně zahrkej jestli je to ono :lol: 8)
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

No zkusim to...Ale řek bych že to ono nebude,protože občas to bouchá v pravo a občas v levo...
kaso

Příspěvek od kaso »

To mas nejake divne pruziny znizenie -20.Vyfuk mi buchal pri vacsom zatazeni auta alebo pri pridavani plynu.Jednoducho chyt vyfuk a riadne snim zatras.Ale RIADNE.Ak buchne tak vies kde je problem :lol: :lol:
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Jo mě to momentálně při průzezdu hrbolem bůchá zas vepředu-asi do toho taky bůchnu :((
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Sou nějaký divný,přiznam...Fakt nevim co s tim...Objednal sem enza u tuning-centra a oni tvrdili že je nemaj a že by mohli mít jen jiný z holandska,teď značku nevim,protože auto je v servisu a krabice se vším v autě...
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“