...taky jsem jezdil na Castrol Magnetic 10W - 40, je ale " trochu " dražší okolo 300 Kč, teď jezdím na Texaco Havoline Ultra 5W - 40 za okolo 200 Kč a má schválení 00025 GM ale tyto motory nejsou až tak háklivý, jde opravdu jenom rychlý zaolejování hydroštelů, jen tak mimochodem u 15W je to při -20°C Celsia až skoro minuta, viz. www.oleje.cz
Mějte se fajn
Klapání v motoru
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: Klapání v motoru
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Reklama
Okej makači ,, potom napíšem po výmene
Veľa zdaru makači
Nexia 8V - polovica auta už vymenená
- GHOST
- Kontaktovat uživatele:
No možno to je male percento ale mne sa to teda prejavovali rozvody. Takze bacha. V ktorej časti ti to klepe? daj šrobovák na okostnicu za ucho a priloz k rozvodom alebo motoru a pocítiš. Ja som tiež riešil všetko ostatné kým mi nepraskol rozvodák a odniesli si to 2 ventily. Len pre úplnosť.
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
Rozvody som si menil cca 5 000km je tomu.... No ono to len ked nastartujem 5 sekund a potom ticho a uz viac nezaklepu az pri dalsom studenom starte
Vychadza to tak ako pisal Serpico... Ze nestaci zaolejovat hydrostely.. Dam lepsi olej a malo by byt po probleme
Vychadza to tak ako pisal Serpico... Ze nestaci zaolejovat hydrostely.. Dam lepsi olej a malo by byt po probleme
Veľa zdaru makači
to Duffy: Presne tak ako pises Este sem tam sa oplati pred vymenou oleja, naliat do stareho oleja kvalitny preplach motora a pojazdit s tym mierne 10 minut aby sa precistili mazacie kanaliky, potom vypustit a naliat hned novy olej..
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Má to silný klapavý kovový zvuk a za studena je to hodně slyšet.Dle vypozorování to děla cca od 5°C a méně.
Asi taky zkusím jinej olej.
Děkují za odpověd Serpico
Asi taky zkusím jinej olej.
Děkují za odpověd Serpico
Zdravim. Motor mi začal při jízdě silně klepat, netáhne a bez plynu chcípne. Klepe to je pod zatížením, asi jako když je děravý výfuk. Na otáčkách to nezávisí. Taky mám pocit, že sebou motor škube při přidání plynu, cítím od něj vibrace. Poraní někdo, kde začít hledat závadu?
Daewoo Nexia, 1.5 DOHC, sedan, r.v. 97