Chevrolet Orlando 2014
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Chevrolet Orlando 2014
No zacina to byt zajimave!
http://www.autorevue.cz/chevrolet-orlan ... vy-automat
Uz se tesim az si dily z 2014 nahazu do 2012 teda az na tu peknou modrou tu bych moc rad i kdyz i to je mozne ze.
http://www.autorevue.cz/chevrolet-orlan ... vy-automat
Uz se tesim az si dily z 2014 nahazu do 2012 teda az na tu peknou modrou tu bych moc rad i kdyz i to je mozne ze.
- Reklama
Re: Orlando 2014
Konečně žhavé novinky pro příští sezónu!! A co všecko je na My14 novýho...??
- Modrá je dobrá (třeba arctic), ale tuhle šílenou švestkovou bych na autě zrovna mít nemusel...
- To samý ty děsný kola... (Ale obojí je jen otázka vkusu, někdo jiný se nad tím jistě bude rozplývat.)
- Blinkry v zrcátkách tam měly bejt dávno, ale když už je nemám sklápěcí, tak klidně oželím i blikání... Spíše by se mi líbilo denní LED svícení!! (Zdá se, že soudruzi opět zaspali...)
- Nové tvary předního nárazníku aby člověk hledal lupou, ale ty senzory mi tam občas taky chybí...
- Co je tam dál...?? Proboha MyLink!! Tahle sračka s windousama by neměla ovládat žádné systémy, jako třeba větrák, klimu a kdoví co ještě! Ve vlákně o něm jsou víceméně jen samé stesky. (Kamarád uvažuje o Traxovi, ale kvůli tomuhle krámu ho bude nejspíš brát pouze s LS+ výbavou. To se mu nedivím, taky jsem vděčnej za ten jednoduchej inverzní displej...)
- Ví někdo, co je sakra ten R-EPS?? Kroucení volantu všemi směry...??
- Vyhřívání zadních sedaček vypadá super, ale vzhledem k tomu, že to dávají pouze do kůže, tak by tam mělo bejt i chlazení, protože by dětičky v létě měly furt vlka na pr....!
- Nevím co je novýho na tom automatu, když je to furt jen šestikvalt...?? Že by dvoujspojka...?? (Automat jsem zvažoval, ale na tu slabou 1.8-ku mi to připadalo blbý, škoda že nebyla k dispozici 2.4-ka...)
- 2.0 Ecotec LPGi!! Sakra proč už to nebylo letos!!?? To by se mi fakt líbilo...
- Hlídání mrtvýho úhlu a kontrola tlaku v pneumatikách je taky bomba!!
- Ještě to má jinou couvačku, ale to nemusí bejt určený pro náš trh...
- V interiéru jsem si žádný změny nevšim, ale nový materíály se asi poznají až na omak...
Jaká pecka asi bude My15 s faceliftem!!??
- Modrá je dobrá (třeba arctic), ale tuhle šílenou švestkovou bych na autě zrovna mít nemusel...
- To samý ty děsný kola... (Ale obojí je jen otázka vkusu, někdo jiný se nad tím jistě bude rozplývat.)
- Blinkry v zrcátkách tam měly bejt dávno, ale když už je nemám sklápěcí, tak klidně oželím i blikání... Spíše by se mi líbilo denní LED svícení!! (Zdá se, že soudruzi opět zaspali...)
- Nové tvary předního nárazníku aby člověk hledal lupou, ale ty senzory mi tam občas taky chybí...
- Co je tam dál...?? Proboha MyLink!! Tahle sračka s windousama by neměla ovládat žádné systémy, jako třeba větrák, klimu a kdoví co ještě! Ve vlákně o něm jsou víceméně jen samé stesky. (Kamarád uvažuje o Traxovi, ale kvůli tomuhle krámu ho bude nejspíš brát pouze s LS+ výbavou. To se mu nedivím, taky jsem vděčnej za ten jednoduchej inverzní displej...)
- Vyhřívání zadních sedaček vypadá super, ale vzhledem k tomu, že to dávají pouze do kůže, tak by tam mělo bejt i chlazení, protože by dětičky v létě měly furt vlka na pr....!
- Nevím co je novýho na tom automatu, když je to furt jen šestikvalt...?? Že by dvoujspojka...?? (Automat jsem zvažoval, ale na tu slabou 1.8-ku mi to připadalo blbý, škoda že nebyla k dispozici 2.4-ka...)
- 2.0 Ecotec LPGi!! Sakra proč už to nebylo letos!!?? To by se mi fakt líbilo...
- V interiéru jsem si žádný změny nevšim, ale nový materíály se asi poznají až na omak...
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
Re: Chevrolet Orlando 2014
Ja asi s nakupem pockam jeste Ale ty "novinky" uz maj jiny znacky 5 a vice let
Takze mi to pripada ze si Chevy chce namastit kapsu na vecech co uz tam mely byt primo v 1 verzi.
Kazdopadne kdo zjistite vice o tom automatu sem s nim
Takze mi to pripada ze si Chevy chce namastit kapsu na vecech co uz tam mely byt primo v 1 verzi.
Kazdopadne kdo zjistite vice o tom automatu sem s nim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
bohuzial po korejsky neviem ale az teraz som si vsimol to 2.0LPGi a tiez tam je daco spomenute aj o 2.0 TD tak uvidime jake novinky to budu + ta new prevodovka, tesime sa aby potom vsetci nemenili na protihodnotu + nejaky ten doplatok za ten 2.0 LPGi (este keby to tak bolo 2.0Turbo LPGi)
Uvedomme si jedno. Kdyby v chevy bylo vse co je dnesv new autech se soucasnou cenovou politikou tak opel uz neni mezi nami. Proto v Evrope bych necekal nejaky zazraky
tiez som tohto nazoru ... uvidime kolko sa toho realne dostane na EU trh ... mozno tie spetaky s blinkrom
JJ blikny v zrcatkach a teplakova barva
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak přední + blinkry v zrcátkách v park.senzory by bodly a ty kola taky nejsou zlé
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Re: Orlando 2014
357 píše:Konečně žhavé novinky pro příští sezónu!! A co všecko je na My14 novýho...??
Pěknej názor Bohužel 2.0 nebude, o novém automatu oficiální zprávy taky nic neříkají. Nový bude automat u 1.4T (ale jinak to bude ten starý) - to asi trochu opomněli dodat.
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Az bude automat u 1.4 turbo tam uz bezim do chevroletu
1.4T AT bych si koupil jen proto, abych nemusel platit za ten zas....j Start/Stop!! Tahle hovadina, a pak ještě ten přiblblej MyLink, asi budou v blízké budoucnosti součástí základní výbavy většiny modelů...
Spíše bych očekával nové naftové motory, abychom nebyli "otroci" svého auta při vypalování. Proč to neudělají jako u škodovky, kde není vůbec poznat, že se někdy něco vypaluje? Zatím to je jediný důvod, proč jsem si ho tehdá nekoupil. Led (přední i zadní) svícení by taky nebylo k zahození. Až bude naftový motor upravený, pak už nebudu mít důvod si ho nekoupit
mne sa zda ze vypalovanie je u skodovky rovnake ... dodatocny vstrek nafty pri vyfuku spalin z valcov hmm ? ci maju oni daco ine ?
...asi kontrolku...
Nevím jak to mají dělané, nejsem technik a nerozumím tomu. Jediné co vím, že žena má služební novou oktávku (ne tu nejnovější) a jezdí jak město tak mimo něj a nikdy se nic nerozsvítilo, nikdy ji to nenutilo jezdit, jak jsem tady četl na foru. Tak z toho jsem usoudil, že to asi mají děláno jinak. Jinak já bych tu oktávku taky nechtěl. Není to tak superové auto jak o něm všichni mluví.