http://www.autorevue.cz/chevrolet-orlan ... vy-automat
Uz se tesim az si dily z 2014 nahazu do 2012
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
357 píše:Konečně žhavé novinky pro příští sezónu!! A co všecko je na My14 novýho...??
- Modrá je dobrá (třeba arctic), ale tuhle šílenou švestkovou bych na autě zrovna mít nemusel...
- To samý ty děsný kola... (Ale obojí je jen otázka vkusu, někdo jiný se nad tím jistě bude rozplývat.)
- Blinkry v zrcátkách tam měly bejt dávno, ale když už je nemám sklápěcí, tak klidně oželím i blikání... Spíše by se mi líbilo denní LED svícení!! (Zdá se, že soudruzi opět zaspali...)
- Nové tvary předního nárazníku aby člověk hledal lupou, ale ty senzory mi tam občas taky chybí...
- Co je tam dál...?? Proboha MyLink!! Tahle sračka s windousama by neměla ovládat žádné systémy, jako třeba větrák, klimu a kdoví co ještě! Ve vlákně o něm jsou víceméně jen samé stesky. (Kamarád uvažuje o Traxovi, ale kvůli tomuhle krámu ho bude nejspíš brát pouze s LS+ výbavou. To se mu nedivím, taky jsem vděčnej za ten jednoduchej inverzní displej...)
- Ví někdo, co je sakra ten R-EPS?? Kroucení volantu všemi směry...??
- Vyhřívání zadních sedaček vypadá super, ale vzhledem k tomu, že to dávají pouze do kůže, tak by tam mělo bejt i chlazení, protože by dětičky v létě měly furt vlka na pr....!
- Nevím co je novýho na tom automatu, když je to furt jen šestikvalt...?? Že by dvoujspojka...?? (Automat jsem zvažoval, ale na tu slabou 1.8-ku mi to připadalo blbý, škoda že nebyla k dispozici 2.4-ka...)
- 2.0 Ecotec LPGi!! Sakra proč už to nebylo letos!!?? To by se mi fakt líbilo...
- Hlídání mrtvýho úhlu a kontrola tlaku v pneumatikách je taky bomba!!
- Ještě to má jinou couvačku, ale to nemusí bejt určený pro náš trh...
- V interiéru jsem si žádný změny nevšim, ale nový materíály se asi poznají až na omak...
Jaká pecka asi bude My15 s faceliftem!!??
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |