Ak su fotky privelke, mozem ich este zmensit.
Brzdy: kotuce, dosticky, bubny, pakne ATE, predne brzdice polske deawoo-fso, zadne valceky neoriginal z autodily krc, znacku neviem, a zadna bizuteria tusim slovenske freno aleboakosatovola. Samostav povodny odhrdzeny natrety, namazany, upraveny, spravne zmontovany, lepsi nez novy, ktory stoji za h...o. Este su vymennene lanovody a stity prednych brzd. Ostatne diely su stare.
Predne brzdice som streikal farbou na brzdice, ale mma pocit ze by kludne mohli byt natrete aj obycajnou syntetikou, ta cervena farba ktovieako nedrzi a tvori velmi tenky film. Ostatne som natieral syntetikou (tusim zaklad genius pro a na to briliantova genius pro vrchna cierna, akurat niektore veci (ako stit zadnych brzd) isli kvoli nedostatku casu navrch len lidlackym ciernym sprejom, kedze ten je za par hodin pevny. Vsetko v brzdach co ma tesnit a byt chranene pred vodou je namazane silikonovou pastou lukosan M14 a to tak ze niekedy az prilis, takze som ju musel po zmontovani otierat.
Jedine co som si nebol isty, ci dosticky ktore maju ist ku piestiku maju mat vodiaci pliesok hore alebo dolu ale myslim, ze je to fuk. Uz si ani nepamatam ako som ich namontoval.
Povodne kotuce mali o 6 az 8mm menej nez nove a dosticky boli asi tak na polovicke. Ak ich niekto chce na dojazdenie tak mozem odovzdat v BA na parkovisku. Bubny by boli pouzitelne, keby neboli priserne hrdzave a dost zrasovane kladivom ako som ich nutil dolu. Zodrate nie su, pretoze zadne brzdy nebrzdili. To plati aj o starych pakniach.
A este nieco k prednej naprave. Je povodna, akurat napravnica je ocistena, jedna dierka zavarena, rohy obvarene a zavarene, jeden plech, ktory utrhla hrdza privareny, druhy obvareny, vacsina ocistena a natreta, tiez stabilizator a zadne usi, ktore pomahaju drzat napravu v aute. Gumy stabilizatoru a vsetky skrutky (okrem tej v prednych silentblokoch) nove. Len neviem co so skrutkami co trcia na prvom obrazku, asi na ne nasuniem hadicku 10mm naplnenu silikonovou "mazelinou" aby hore nezahrdzavela.

- DSC00220_resize.JPG (161.14 KiB) Zobrazeno 6599 x

- DSC00215_resize.JPG (151.66 KiB) Zobrazeno 6599 x