Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Scorpion.11
Re: Co mě dnes nepotěšilo
hm....není co dodat
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
nevím proč se rozčiluješ??To je přece zákon trhu - on investoval a investici chce v logické výši zpět a ještě něco vydělat - nikdo tě přece nenutil to prodávat - mohl jsi to dát na Bazoš ty...je otázka jestli kupce najde.. třeba mu zůstane a klesne s cenou pod nákup...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Neshnilé fávo se zaplaceným eko je dneska v kurzu , myslím že ho prodá Eko platil on nebo Ládinek ?
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Co na tom nechápeš? Po mně škemrali slevu a sami to prodaj o 4000kč víc to je celý, já neškemrám nikdy nicJ.Bad píše:nevím proč se rozčiluješ??To je přece zákon trhu - on investoval a investici chce v logické výši zpět a ještě něco vydělat - nikdo tě přece nenutil to prodávat - mohl jsi to dát na Bazoš ty...je otázka jestli kupce najde.. třeba mu zůstane a klesne s cenou pod nákup...
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
nepíšu že nechápu...ale tak si to měl dát za 13 000 ty a čekat na kupce...a ne tady dělat / jak si to mohl dovolit / .Víš kolik lidí na Aukru překupuje zboží ?? Prodal jsem tam harmoniku za 800 a za 14 dní ten frajer jí dal za 1500 a prodal... jen ten inzerát lépe vymazlil... je to zákon trhu... nabídka / poptávkaladinek píše:Co na tom nechápeš? Po mně škemrali slevu a sami to prodaj o 4000kč víc to je celý, já neškemrám nikdy nicJ.Bad píše:nevím proč se rozčiluješ??To je přece zákon trhu - on investoval a investici chce v logické výši zpět a ještě něco vydělat - nikdo tě přece nenutil to prodávat - mohl jsi to dát na Bazoš ty...je otázka jestli kupce najde.. třeba mu zůstane a klesne s cenou pod nákup...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Nechápeš, je mě jedno za kolik to prodá klidně za 20 tis, ale když to ode mě brali tak to prohlíželi jak mercedes, to je nějaký, to nesedí sleva /auto je v cajku/ tak dostal slevu. Řeším povahu lidí vychcanou!!!! ne cenu auta!!!! a tu povahu jsem už poznal víckrát takže lidem akorát tak nas...
Edmund Burke
Edmund Burke
Mňa nepotešilo, že nám havo ostal u veterinára na infúzke, má v sebe nejaký zápal
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
No my tady řešíme favo a havo je na infuzi - jsou horší věci než favo za 13 000smire666 píše:Mňa nepotešilo, že nám havo ostal u veterinára na infúzke, má v sebe nejaký zápal
J.Bad nedělej z fava grotesku a dopřej mu 20 000kč, já mám jiný priority teď
Smire, tak ať to dobře dopadne
Edmund Burke
Edmund Burke
Já z fava grotesku nedělám ,ale cítit se ukřivděnej že jsem prodal za 9 000 a on prodává za 13 000 /hajzl jeden - to se přece nedělá koupit levně a dál prodat dráž / mi zvedlo ze židle...ladinek píše:J.Bad nedělej z fava grotesku a dopřej mu 20 000kč, já mám jiný priority teď
a havo je co ??
Havo je náš čivaviak
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
S tebou asi zbytečný o něčem se bavit.Nic nechápeš.A pochopit nechceš. Jde o to, že mě auto prohlíželi jak za milion, chtěli slevu a sami ho prasknou za 13000kč to je celý, jestli tě zvedne ze židle tohle tak v životě se asi musíš pořád nadnášet Je to o povaze lidí jednání atd.Dál se o tom nebudu bavit a zvedat se můžeš jak chceš.J.Bad píše:Já z fava grotesku nedělám ,ale cítit se ukřivděnej že jsem prodal za 9 000 a on prodává za 13 000 /hajzl jeden - to se přece nedělá koupit levně a dál prodat dráž / mi zvedlo ze židle...ladinek píše:J.Bad nedělej z fava grotesku a dopřej mu 20 000kč, já mám jiný priority teď
a havo je co ??
hajzl jeden - tvoje slova ne moje
Edmund Burke
Edmund Burke
ladinek píše:S tebou asi zbytečný o něčem se bavit.Nic nechápeš.A pochopit nechceš. Jde o to, že mě auto prohlíželi jak za milion, chtěli slevu a sami ho prasknou za 13000kč to je celý, jestli tě zvedne ze židle tohle tak v životě se asi musíš pořád nadnášet Je to o povaze lidí jednání atd.Dál se o tom nebudu bavit a zvedat se můžeš jak chceš.J.Bad píše:Já z fava grotesku nedělám ,ale cítit se ukřivděnej že jsem prodal za 9 000 a on prodává za 13 000 /hajzl jeden - to se přece nedělá koupit levně a dál prodat dráž / mi zvedlo ze židle...ladinek píše:J.Bad nedělej z fava grotesku a dopřej mu 20 000kč, já mám jiný priority teď
a havo je co ??
Tys toho v životě asi moc neprodal - nebo neumíš jednat s lidmi...
Když vím že to má hodnotu 9500 a půjde to klidně někomu jinýmu - tak řeknu neprodám!!A viděl bys - když už pro to jel.. tak by těch 500- korun klidně přidal... a nebo by odjel... je to o nervech obchodu...
To že píšu zvedlo ze židle - byl jen slovní obrat - ne to myšleno vážně.. tak nevím proč to tak vtipně komentuješ...
hajzl jeden - tvoje slova ne moje
No prodal jsem toho víc než dost a ještě víc koupil, ne jen na auto, to je to poslední, bavím se zde o morálce lidí nic víc nic míň
Jednání s lidima mám každej den a s takovýma o kterých se tobě jen sní /a měl jsem v době živnosti/, to mě věř a proto vím co lidi jsou zač, za těch 9 let co dělám práci co dělám jsem jich poznal a jednal s tolika , že kdyby jich bylo o 80 % míň nic se nestane. Mám na mysli budoucí nebo stávající kriminálníky,napadení nožem, loupežný přepadení apod,prodejce pervitinu, trávy.... takže o lidech mě nikdo poučovat nemusí, každopádně nemyslím to na tebe zle, aby sis to nebral špatně
Jednání s lidima mám každej den a s takovýma o kterých se tobě jen sní /a měl jsem v době živnosti/, to mě věř a proto vím co lidi jsou zač, za těch 9 let co dělám práci co dělám jsem jich poznal a jednal s tolika , že kdyby jich bylo o 80 % míň nic se nestane. Mám na mysli budoucí nebo stávající kriminálníky,napadení nožem, loupežný přepadení apod,prodejce pervitinu, trávy.... takže o lidech mě nikdo poučovat nemusí, každopádně nemyslím to na tebe zle, aby sis to nebral špatně
Edmund Burke
Edmund Burke
Ládi já to taky znám, už se mi to taky stalo.
Frajer si přijel pro televizi 82cm za 2000,- a spustil jak jsou bez peněz, že by to chtěl pro děti na pohádky a že má jen 1500,-.
Docela mi tu překážela, tak jsem kývnul, a za tři dny byla na Aukru za 4000,-
Frajer si přijel pro televizi 82cm za 2000,- a spustil jak jsou bez peněz, že by to chtěl pro děti na pohádky a že má jen 1500,-.
Docela mi tu překážela, tak jsem kývnul, a za tři dny byla na Aukru za 4000,-
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)