Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Scorpion.11

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od Scorpion.11 »

-P hm....není co dodat :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Reklama

J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

nevím proč se rozčiluješ??To je přece zákon trhu - on investoval a investici chce v logické výši zpět a ještě něco vydělat - nikdo tě přece nenutil to prodávat - mohl jsi to dát na Bazoš ty...je otázka jestli kupce najde.. třeba mu zůstane a klesne s cenou pod nákup...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Neshnilé fávo se zaplaceným eko je dneska v kurzu , myslím že ho prodá -i Eko platil on nebo Ládinek ?
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
ladinek

Příspěvek od ladinek »

J.Bad píše:nevím proč se rozčiluješ??To je přece zákon trhu - on investoval a investici chce v logické výši zpět a ještě něco vydělat - nikdo tě přece nenutil to prodávat - mohl jsi to dát na Bazoš ty...je otázka jestli kupce najde.. třeba mu zůstane a klesne s cenou pod nákup...
Co na tom nechápeš? Po mně škemrali slevu a sami to prodaj o 4000kč víc to je celý, já neškemrám nikdy nic ;)
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

ladinek píše:
J.Bad píše:nevím proč se rozčiluješ??To je přece zákon trhu - on investoval a investici chce v logické výši zpět a ještě něco vydělat - nikdo tě přece nenutil to prodávat - mohl jsi to dát na Bazoš ty...je otázka jestli kupce najde.. třeba mu zůstane a klesne s cenou pod nákup...
Co na tom nechápeš? Po mně škemrali slevu a sami to prodaj o 4000kč víc to je celý, já neškemrám nikdy nic ;)
nepíšu že nechápu...ale tak si to měl dát za 13 000 ty a čekat na kupce...a ne tady dělat / jak si to mohl dovolit / .Víš kolik lidí na Aukru překupuje zboží ?? Prodal jsem tam harmoniku za 800 a za 14 dní ten frajer jí dal za 1500 a prodal... jen ten inzerát lépe vymazlil... je to zákon trhu... nabídka / poptávka
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
ladinek

Příspěvek od ladinek »

Nechápeš, je mě jedno za kolik to prodá klidně za 20 tis, ale když to ode mě brali tak to prohlíželi jak mercedes, to je nějaký, to nesedí sleva /auto je v cajku/ tak dostal slevu. Řeším povahu lidí vychcanou!!!! ne cenu auta!!!! a tu povahu jsem už poznal víckrát takže lidem akorát tak nas...
Edmund Burke

smire666

Příspěvek od smire666 »

Mňa nepotešilo, že nám havo ostal u veterinára na infúzke, má v sebe nejaký zápal :( :( :(
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

smire666 píše:Mňa nepotešilo, že nám havo ostal u veterinára na infúzke, má v sebe nejaký zápal :( :( :(
No my tady řešíme favo a havo je na infuzi - jsou horší věci než favo za 13 000
ladinek

Příspěvek od ladinek »

J.Bad nedělej z fava grotesku :D a dopřej mu 20 000kč, já mám jiný priority teď ;)

Smire, tak ať to dobře dopadne -i
Edmund Burke

J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

ladinek píše:J.Bad nedělej z fava grotesku :D a dopřej mu 20 000kč, já mám jiný priority teď ;)

Já z fava grotesku nedělám ,ale cítit se ukřivděnej že jsem prodal za 9 000 a on prodává za 13 000 /hajzl jeden - to se přece nedělá koupit levně a dál prodat dráž / mi zvedlo ze židle...
a havo je co ??
smire666

Příspěvek od smire666 »

Havo je náš čivaviak :D
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
ladinek

Příspěvek od ladinek »

J.Bad píše:
ladinek píše:J.Bad nedělej z fava grotesku :D a dopřej mu 20 000kč, já mám jiný priority teď ;)

Já z fava grotesku nedělám ,ale cítit se ukřivděnej že jsem prodal za 9 000 a on prodává za 13 000 /hajzl jeden - to se přece nedělá koupit levně a dál prodat dráž / mi zvedlo ze židle...
a havo je co ??
S tebou asi zbytečný o něčem se bavit.Nic nechápeš.A pochopit nechceš. Jde o to, že mě auto prohlíželi jak za milion, chtěli slevu a sami ho prasknou za 13000kč to je celý, jestli tě zvedne ze židle tohle tak v životě se asi musíš pořád nadnášet :D Je to o povaze lidí jednání atd.Dál se o tom nebudu bavit a zvedat se můžeš jak chceš.

hajzl jeden - tvoje slova ne moje ;)
Edmund Burke

J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

ladinek píše:
J.Bad píše:

a havo je co ??
S tebou asi zbytečný o něčem se bavit.Nic nechápeš.A pochopit nechceš. Jde o to, že mě auto prohlíželi jak za milion, chtěli slevu a sami ho prasknou za 13000kč to je celý, jestli tě zvedne ze židle tohle tak v životě se asi musíš pořád nadnášet :D Je to o povaze lidí jednání atd.Dál se o tom nebudu bavit a zvedat se můžeš jak chceš.

Tys toho v životě asi moc neprodal - nebo neumíš jednat s lidmi...
Když vím že to má hodnotu 9500 a půjde to klidně někomu jinýmu - tak řeknu neprodám!!A viděl bys - když už pro to jel.. tak by těch 500- korun klidně přidal... a nebo by odjel... je to o nervech obchodu...
To že píšu zvedlo ze židle - byl jen slovní obrat - ne to myšleno vážně.. tak nevím proč to tak vtipně komentuješ...

hajzl jeden - tvoje slova ne moje ;)
ladinek

Příspěvek od ladinek »

No prodal jsem toho víc než dost a ještě víc koupil, ne jen na auto, to je to poslední, bavím se zde o morálce lidí nic víc nic míň ;)
Jednání s lidima mám každej den a s takovýma o kterých se tobě jen sní /a měl jsem v době živnosti/, to mě věř a proto vím co lidi jsou zač, za těch 9 let co dělám práci co dělám jsem jich poznal a jednal s tolika , že kdyby jich bylo o 80 % míň nic se nestane. Mám na mysli budoucí nebo stávající kriminálníky,napadení nožem, loupežný přepadení apod,prodejce pervitinu, trávy.... takže o lidech mě nikdo poučovat nemusí, každopádně nemyslím to na tebe zle, aby sis to nebral špatně ;)
Edmund Burke

slidil

Příspěvek od slidil »

Ládi já to taky znám, už se mi to taky stalo.
Frajer si přijel pro televizi 82cm za 2000,- a spustil jak jsou bez peněz, že by to chtěl pro děti na pohádky a že má jen 1500,-.
Docela mi tu překážela, tak jsem kývnul, a za tři dny byla na Aukru za 4000,-
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024

Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“