brzdy přední náprava
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
brzdy přední náprava
Zdravím, na naší Nubiře r.v. 11/1999, sedan, 2.0 CDX 98 kW, KLAJ 150 bych chtěl vyměnit přední kotouče a desky, protože to docela hází. Koukal jsem např. na nabídku na Autokelly a maj tam kotouče i desky rozdělený podle data výroby nebo VINka. Ale přijde mi to rozdělení nějaké zmatené. Opravdu tam byly různý kotouče a desky na Nubiru I a II s touto motorizací? Najivně jsem si myslel, že to bylo všechno stejné. Nerad bych objednal nějakou blbost. Dík za radu.
- Reklama
Re: brzdy přední náprava
Podle mě jsou na nubi I i II stejné kotouče, koupil jsem v czdrafel.cz kotouče i desky za celkem rozumnou cenu, nekupoval jsem origo ale značku už si nepamatuju..... asi do 700,- za kotouč......
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Zdar, na drafelu teď kotouče nemaj. Ale v Kelly maj http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... Z+dQmcWn7A ! To je neuvěřitelná cena. Jenže píšou, že je to do 12/98 a já mám KLAJ 150 11/99? Tak nevim? Všechny parametry kotoučů jsou stejné, jen středový otvor má tento 60mm, pak tam maj ferodo pro 1/99 a výš a to má otvor 59mm. Je to důležité?
No snad Ti to půjde lépe než mě po 150Tkm jsem sundával ještě originály a byl to mazec
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
no v kelly mají za levno hrozný srágory..... tak bacha na to, abys to neděla brzo znova.... co je to za značku? A dej bacha když dáš tvrdej kotouč, musíš mít měkký desky a naopak, pokud koupíš nějakej tvrdej kotouč a budeš mít tvrdý destičky nezastavíš to!
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
No Richarde,
asi si ti trefil. Kotouče jsou sice Ferodo, ale už jsou na reklamaci. Po namontování házeli. Sise oproti těm původním jen nepatrně, ale i to je samo špatně, takž reklamace. Vzali je v pohodě a poslali do Feroda, tak uvidím...
Jo, ale zjištění je takový, že ikdyž je nabízej jako kotouče na J100, tak jdou i na naši J150.
asi si ti trefil. Kotouče jsou sice Ferodo, ale už jsou na reklamaci. Po namontování házeli. Sise oproti těm původním jen nepatrně, ale i to je samo špatně, takž reklamace. Vzali je v pohodě a poslali do Feroda, tak uvidím...
Jo, ale zjištění je takový, že ikdyž je nabízej jako kotouče na J100, tak jdou i na naši J150.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
a zistenie cislo dva moze byt, ze mas pravdepodobne krivy aj naboj..
takze ti potom moze hadzat akykolvek novy kotuc...
takze ti potom moze hadzat akykolvek novy kotuc...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Tak konečně normálně brzdíme. Ferodo reklamaci prvních kotoučů uznalo a poslalo místo nich jiné. Ty házely ještě víc!! Takže druhá reklamace. Jenže než reklamace proběhla, tak jsem nechal na zkoušku stočit původní kotouče, jestli není chyba i někde jinde, ale nebyla. Házení okamžitě přestalo. A jelikož i po stočení jsou kotouče stále na dolní hraně minimální tloušťky, nechal jsem je tam a místo předních si vzal v kelly nové zadní plus desky a už krásně brzdíme.