Kdo kde potkal majitele Orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Kdo kde potkal majitele Orlanda
no teda hustýýýý, jak se to dělá??? Já chci taky takovou pěknou
Naposledy upravil(a) Vladka dne pon dub 15, 2013 12:06, celkem upraveno 1 x.
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
- Reklama
Koniec príspevku ti vyšiel
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Dnes odpoledne cestou ze ZOO jedno sedy, cerny a 2 bily
Fiat Panda 750 L, r.v. 1987
Ford Mondeo Combi 2.0, r.v. 2003
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 Arctic blue, r.v. 2012
já jel dneska ze ZOO kolem 18h, ale nikoho jsem nepotkalPalomita píše:Dnes odpoledne cestou ze ZOO jedno sedy, cerny a 2 bily
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ white navi sunroof
1993 - 2013 pouze škodovky
1993 - 2013 pouze škodovky
Jj, vedle orla skalniho
V Usti se nejak ted jak je teplo vyrojily samy bily a ridi samy zensky, pokud o neni teda Poky obcas
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
možná to bude tím, že ženský mají rádi pořádnýho pt... a to OREL jemilosh píše:V Usti se nejak ted jak je teplo vyrojily samy bily a ridi samy zensky, pokud o neni teda Poky obcas
Favorit LPG
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Hani, dobře ty!!! konečně tu taky vidím nějaké zastoupení v něžném pohlaví!!!
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Já potkal v Ově dnes dva. Bílé u Avionu, bliknul jsem, žádná odezva. Arktic Blue na Rudné v protisměru - ohlédl se a kývnul. Někdo zdejší?
Modrou Arctic tu na foru mame jen my a tohle jsme my nebyli. Ale mas stesti, jestli jsi potkal modraska, po republice jich asi moc nejezdi
Fiat Panda 750 L, r.v. 1987
modreho som videl zatial na zivo iba 1... ale spinavy bol kvalitne zato bielych je jakeby ich zadarmo davali
ked porovnam tak uz je ich pomerne dost .. u nas v rozmedzi nejakych 3-4 bloky stoja 3 orlanda stale a sem tma oproti mojmu stoji niekto asi navsteva lebo ho tam nevidim stale ... mame tam cierne (moje), strieborne, a samo ze biele
ked idem na navstevu k rodicom do Trebisova tak hned na ulici stoji take to tmavo strieborne a hned vedla na ulici biele
no proste popularne auto ... o cruzoch kolko ich uz beha ani nevravim ... zasa take malibu stretnut to sa mi v reale podarilo asi 2-3 krat captavich tiez moc nebeha a sparkov tiez ... starsie aj novise avea tych je tiez celkom dost hned za blokom 1x stare a 1x nove hb o blok dalej dalsie 2 nove 1x hb a 1 sedan je toho jak nasrano uz vsade a to nehovorim na parkovisku pred robotou kde stoji pomerne dost vela aut ... tak chevikou je naozaj dost ... je to popularna znacka a hlavne ta cena
ked porovnam tak uz je ich pomerne dost .. u nas v rozmedzi nejakych 3-4 bloky stoja 3 orlanda stale a sem tma oproti mojmu stoji niekto asi navsteva lebo ho tam nevidim stale ... mame tam cierne (moje), strieborne, a samo ze biele
ked idem na navstevu k rodicom do Trebisova tak hned na ulici stoji take to tmavo strieborne a hned vedla na ulici biele
no proste popularne auto ... o cruzoch kolko ich uz beha ani nevravim ... zasa take malibu stretnut to sa mi v reale podarilo asi 2-3 krat captavich tiez moc nebeha a sparkov tiez ... starsie aj novise avea tych je tiez celkom dost hned za blokom 1x stare a 1x nove hb o blok dalej dalsie 2 nove 1x hb a 1 sedan je toho jak nasrano uz vsade a to nehovorim na parkovisku pred robotou kde stoji pomerne dost vela aut ... tak chevikou je naozaj dost ... je to popularna znacka a hlavne ta cena
Dnes cernej v UL smer Bukov Cca v 18H.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak já včéra potkal bílé Orlando stálo na heveru a čekalo než dovezou novou pneu .Dostali letáček a řekl jsem i o srazu.Horší je že jsem zjistil že ta opravná sada je úplně k hovnu
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Poky Ul píše:Tak já včéra potkal bílé Orlando stálo na heveru a čekalo než dovezou novou pneu .Dostali letáček a řekl jsem i o srazu.Horší je že jsem zjistil že ta opravná sada je úplně k hovnu
Opravná sada byla vždy k hovnu stačí se zeptat v pneuservisu, ve většině případů se shodnou. Proto obdivuju lidi co se spolehají na asistenční službu. U mě to je totiž tak že pokud mám deštník neprší......
Ono je to dáno i tím že když jsem jel na cyklodovolenou, nejenom že jsem měl 4 cykloduše ale i náhradní plášť v báglu a to jsem jel tadyhle do severních čech
Apropo na kole jsem za 15 let měl více jak 50 defektů bezlegrace Při více jak 4řech záplatách na duši šla do koše.....