Ja som Orla z času na čas na ceste stretol, kým som jazdil na Espere no odkedy mám Orla aj ja, tak sa akoby prepadli pod zem a tak nemám na koho blikať
Nechystá sa niekto do BA?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Dnes o půl jedenácté jsem dával přednost černému Orlíkovi s Ostravskou SPZ v Mohelnici. Kdo to byl ? Já pak odbočoval na benzínku a černý Orel pokračoval dále směrem na Moravskou Třebovou.
Chystá. V pondelok v čase cca 8:00-10:00 budem na parkovisku pri letisku. Môžeš mi prísť zablikať
smire666 píše:Ja som Orla z času na čas na ceste stretol, kým som jazdil na Espere no odkedy mám Orla aj ja, tak sa akoby prepadli pod zem a tak nemám na koho blikať
Nechystá sa niekto do BA?
Škoda 130 Rapid
Škoda Fabia Combi 1.4 16V
Škoda Fabia Combi II 1.6 16V
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ biela
Občas potkávám bílého orlíka v Náchodě (možná jsou dva, jeden měl střešní nosič), zhruba před týdnem v Polici nad Metují černého (že by jožan?) a před čtrnácti dny v mém bydlišti v Dolní Radechové červeného. Dědek se asi docela snaží.
Š120L, VW Polo, Chevrolet Kalos hb, Chevrolet Aveo sdn, Chevrolet Orlando 1.8 LTZ přestavěn na LPG (systém OSCAR-N OBD/CAN s reduktorem MAGIC 3 a vstřikovači VALTEK T34) spotřeba na LPG