Moderátor: Blue Lanos
Samozřejmě, ale zajímalo by mě, jak to mám udělat, když jsem auto už koupila se zimními koly na liťákách a s letními gumami zvlášť. Uteklo mi nějaké kouzlo?Docent II. píše: Jo, to pneumatiky přímo milujou, odvděčí se tím, že odejdou do věčných lovišť daleko dřív než pneumatiky, hovící si na svých vlastních discích.
Uskladnujou zdarma ????pejee píše:Pokud vím, tak seriózní pneuservisy uskladňují pneu zdarma, aspoň u nás ve Zlínském kraji, co mi nabízeliHolt v Praze jsou větší platy, tam se musí lidi oškubat
Nezáviď, třeba se někdy také do hlavního města podíváš. Jen pro informaci: o Praze jsem nic nepsal a pražský je přídavné jméno a proto se píše malé p.pejee píše:Zas nějaký Pražský buran![]()
Nic mě tam neláká, neboj člověče. P jsem napsal schválně, jako zvýraznění, že je to něco extrapekrtek píše:Nezáviď, třeba se někdy také do hlavního města podíváš. Jen pro informaci: o Praze jsem nic nepsal a pražský je přídavné jméno a proto se píše malé p.pejee píše:Zas nějaký Pražský buran![]()
OK, už jsem měl obavu .......pejee píše:Nic mě tam neláká, neboj člověče. P jsem napsal schválně, jako zvýraznění, že je to něco extrapekrtek píše:Nezáviď, třeba se někdy také do hlavního města podíváš. Jen pro informaci: o Praze jsem nic nepsal a pražský je přídavné jméno a proto se píše malé p.pejee píše:Zas nějaký Pražský buran![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |