Pražáci, kde přezouváte a za kolik?
Moderátor: Blue Lanos
Re: Pražáci, kde přezouváte a za kolik?
Aco tohle využít http://www.slevomat.cz/sleva/95639-vyme ... rc=catalog
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
- Reklama
Samozřejmě, ale zajímalo by mě, jak to mám udělat, když jsem auto už koupila se zimními koly na liťákách a s letními gumami zvlášť. Uteklo mi nějaké kouzlo?Docent II. píše: Jo, to pneumatiky přímo milujou, odvděčí se tím, že odejdou do věčných lovišť daleko dřív než pneumatiky, hovící si na svých vlastních discích.
Naposledy upravil(a) mdsh dne stř bře 20, 2013 16:39, celkem upraveno 1 x.
Cruze HB 1.8 LTZ
Uskladnujou zdarma ????pejee píše:Pokud vím, tak seriózní pneuservisy uskladňují pneu zdarma, aspoň u nás ve Zlínském kraji, co mi nabízeli Holt v Praze jsou větší platy, tam se musí lidi oškubat
Pěkný kec , nebo šílenec
Carthell Prg
Tak mrkej sem
http://www.bhstyl.cz/
http://www.bhstyl.cz/
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Ono uskladnit pneumatiky někde na vsi je asi menší problém, než ve velké aglomeraci.
Zas nějaký Pražský buran
Myslim ze je minimalne 14 dni cas, ale snad 10 let se nepamatuju ze bych prezouval az v dubnu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Když jsem přezouval loni na léto pouze pneu na alu kola tak mě to vyšlo na nějakých 900 Kč se všim (jezdím ke Kolbabovi mám to za barákem), byl jsem tam i loni na podzim, když jsem nahazoval pneu na zimáky a teď už budu jen přehazovat před domem.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Nezáviď, třeba se někdy také do hlavního města podíváš. Jen pro informaci: o Praze jsem nic nepsal a pražský je přídavné jméno a proto se píše malé p.pejee píše:Zas nějaký Pražský buran
Nic mě tam neláká, neboj člověče. P jsem napsal schválně, jako zvýraznění, že je to něco extrapekrtek píše:Nezáviď, třeba se někdy také do hlavního města podíváš. Jen pro informaci: o Praze jsem nic nepsal a pražský je přídavné jméno a proto se píše malé p.pejee píše:Zas nějaký Pražský buran
OK, už jsem měl obavu .......pejee píše:Nic mě tam neláká, neboj člověče. P jsem napsal schválně, jako zvýraznění, že je to něco extrapekrtek píše:Nezáviď, třeba se někdy také do hlavního města podíváš. Jen pro informaci: o Praze jsem nic nepsal a pražský je přídavné jméno a proto se píše malé p.pejee píše:Zas nějaký Pražský buran
...u kamarádů ( mellicaro servizione ) zdarma a sám ( dělám to rád, taky si prohlédnu na autě podvozek, výfuk atd. no po zimě a provozu na pražským " tankodromu " to je třeba), vono, když je stojanový hever a pistole na šrouby kol a wapka na omytí kol před uložením zimních pneu, není co řešit a navíc si poklábosíme a mám to i s kafem.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Přezujeme letos vůbec na letní?