nedrží otáčky
Moderátor: Blue Lanos
nedrží otáčky
zdravím mám otázku když mám ohřátej motor tak mi nedrží otáčky a když jedu a chci udržet stejný otáčky tak to cuká škube a nedá se stim jet je to espero vyměnil sem krokovej motorek tak už mi nesviti diagnostika motoru tak se ptám čím je to škubání nevíte někdo????
daewoo espero 1.8 70kw 1996 oranžová s černou alu kola 17
- Reklama
Re: nedrží otáčky
aj ja mam taky problem niekedy musim pridat plyn aby sa motor udrzal v chode sem tam nastartuje na 3 valce asi budem musiet skusit vymenit sviecky. či?
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
to mi to šlo na tři válce v létě ale to sem vyměnil kabel od svíčky a fungovalo to v pořádku
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
mne nessí chcípala keď mala málo energie... keď som vyradil, nastal pokles napätia a proste chcípla... v akom stave máš batériu?
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
baterku mam asi dva měsíce starou tu sem kupoval v zimě tam moje mi praskla mrazem