![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Tak pokud ti chybějí ty věci co vypisuješ,tož Matiz byl špatná volba,on je prostě nemá.....Kristian_PM píše:Provokatér jeden aj s tvojou plnou výbavou bez klimatizácie. Pozri sa, v roku 2001 keď sme auto kupovali, prvoradá požiadavka mojich rodičov bola klimatizácia, strieborná farba a plasty vo farbe karosérie. Do Nitry nedoniesli ani jedného Matiza s klímou, tatko zvažoval kúpu v ČR, ale nakoniec sme zohnali auto u dílera v Piešťanoch. Boli sme radi, že bola kombinácia strieborná + nastriekané plasty + klíma a nieto ešte hľadať čo si lepšie. Toľko k tej výbave, určite si závidíme navzájom, ale mne v Matizovi chýbajú iné veci: otáčkomer, palivomer, osvetlenie interiéru, väčší kufor, 6. prevodový stupeň, silnejší motor... a nie ABS
![]()
To je opravdu divný,nemáš náhodou propálenej výfuk?Já tak po ujetí max 2 km nekouřím vodní párou aní při sešlápnutí plynu naplno.Pokud by bylo propálený těsnění ,ztrácela by se voda.Ještě u Matize je zapojen do výfukových svodů EGR,ale nenapadá mě,jakej vliv by mohl mít na zvýšení kouřivosti.Eny píše:Dotaz: jakou máte zkušenost s kouřivostí Matíze. Našemu stříká voda z výfuku (normální věc při krátkých jízdách) ale poměrně dlouho ,třeba i 20km při zahřátém motoru jde z výfuku bílá pára. Typoval jsem to na prdlé těsnění pod hlavou,ale: voda se nestrácí, olej se nestrácí a je čistý, víčko oleje čisté bez pěny,při zapnutém motoru bez jízdy se nepřehřívá,tak teda nevím. Možná by to chtělo ujet tak 100 km v jednom zátahu,ať se odpaří všechna voda z výfuku. Co vy na to ??? Díky za názory.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |