1.8 Benzin vs. 2.0 Diesel
Moderátor: Blue Lanos
Re: 1.8 Benzin vs. 2.0 Diesel
A jaky motor tedy?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Zobral som 1.4. Dlho som sa nevedel rozhodnut, ale je to dobry kompromis. Nemal by sa stratit ani v meste, ani na dialnici, tak uvidime.
Auto by malo byt vo februari
Auto by malo byt vo februari
-
Nechcem zakladat nove tema tak sa opytam tu... aka je platnost Cervenych "M" SPZ-tiek?
A co vlastne mozem s tym autom? lebo na 99.9% sami nepodari v jeden den auto kupit a hned dat aj na normalne znacky.
Dakujem...
A co vlastne mozem s tym autom? lebo na 99.9% sami nepodari v jeden den auto kupit a hned dat aj na normalne znacky.
Dakujem...
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
Je to síce do pokecu, ale: Na zahraničie zabudni. Na diaľnicu môžeš ale so známkou, na ktorej kupón neskôr dopíšeš už pridelené EČV. Podstatné je, aby si mal pri sebe doklad o predbežnom poistení zodpovednosti a jeho zaplatení ...kým nedostaneš originál potvrdenia...Iba že by si si dal auto rovno prihlásiť predajcom, čo ale nie je zadara...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
-
sorry.. nabuduce budem vediet...teraz k tomu ostatnemu...to si mam teda vybavit poistku este predtym nez pojdem pre auto? a ako dlho mozem mat to auto na tych cervenych znackach?
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
Ja som ho mal na dočasných značkách vyše týždňa a nebol žiadny problém.
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Ja som mal tiez tusim 8 alebo 9 dni na prenosnych znackach. Podla zakona mas povinnost to prihlasit do 14 dni na normalne "biele" ECV a nasledne musis do 7 dni doniest kopiu TP a prenosne znacky tam kde si to kupoval. Samozrejme z predajne by si mal odist len s platnou PZP ku dnu a hodine od ktorej zacnes byt majitelom. tzn ja som to mal platne od 10:00 toho dna. Prisla tetuska na predajnu, podpisal som papiere a dala mi bielu kartu sice len papierovu vypisanu perom ale hlavne ze ju mas, ostatne pride postou. takze bez toho na cestu nechod, a nezabudni povinnu vybavu ale ak nie su smejdi tak ti ju daaju k novemu auto