Zahmlievanie okien
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Zahmlievanie okien
ahojte, neviete mi vysvetlit, preco sa pocas jazdy neustale zahmlievaju predne okna? najprv zacitim v interieri taky zvlastny technicky smrad a vzapati sa mi na par sekund zahmlia okna. toto sa opakuje kazdych cca 10 minut....
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Nitra
- Reklama
Re: Zahmlievanie okien
A máš zapnuté AQS-ko? To podľa vonkajšieho vzduchu prepína cirkuláciu vzduchu...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
A vypnout vnitřní okruh
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Veď práve, AQS to robí samo. Síce s oneskorením ( podľa recenzií, ja to nemám ) ale mohlo by to byť ono. Zapne vnútorný okruh, ani nevieš.
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
mam stale zapnutu automatiku a nic neprepinam. pozriem, ci AQS svieti, ale aj tak mi to nevysvetluje ten smrad
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Nitra
Nitra
Najskôr plasty od tepla, viac sa z nich uvoľňujú dobroty
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
To je použití při klasice, ale toto není normální. Smrad a po 10 minutách? To vypadá na nějakou závadu. Jako laik bych řekl někde něco ukapává, proto to smrdí - technicky a vzápětí zamlží. Pak se to vypaří a opakuje se to. Okruh vypne smrady z venku.
U škodovky mi něco podobného dělal pylový filtr
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
Pani prosim Vas o radu, hmly sa okna ako blazon pre isotu som vybral aj pelovy filter, ofuk nastavny okno-nohy 25stupnou, 3fukanie, klima vypnuta, AQS off aj vnutorny okruh, bez AUTO, iba cisto kurenie s fukanim, pekne odhmlene vsetko v periadku a zrazu mlieko na skle na 5-10sekund a zachvilu zase ciste sklo, robi to v cca3min intervaloch, mate niekto podobnu haluz?
LT+ 12 Lpg, octavia tour1 07 Lpg, octavia sdi 02, felicia Lpg 99, renault 25 94, skoda 120 LS Lpg :))
Nie, u mňa je to buď, alebo. Keď sa zahmlievajú ( najmä keď prší alebo sneží a je vlhký vzduch ), zapnem ofuk okien ( klíma sa zapne sama ) a je po chvíli pokoj až do vypnutia ofuku...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
ano, ja som zapol ofuk s klimou a po vypnuti ked prsi sa to asi len tak nezrovna a to bol ten problem..
LT+ 12 Lpg, octavia tour1 07 Lpg, octavia sdi 02, felicia Lpg 99, renault 25 94, skoda 120 LS Lpg :))