Tak niečo v skratke r.v 2002 motor 2.0 D-tec 16v výbava:automatická klimatizácia,elektrické vyhrievanie a ovladanie spatných zrkadiel,Posilňovač riadenia, Nastaviteľný volant, Centrálne zamykanie, Centrálne zamykanie na DO, Imobilizér, Delené sedadlá, Výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča, Otáčkomer, Elektrické ovládanie okien vpredu, Elektrické ovládanie okien vzadu, Bedrové opierky vpredu, Predné hmlovky,ABS,TSCFoXo píše:Lega velmi pekna.
Dufam ze sa zucastnis aj Slovensko-Ceskeho zrazu
Taky maly dotaz. Dat nejake informacie o lege, co sa tyka vybavy + dake info co si spravil, co sa chystas spravit a pripadne nazov premenovat napr na Dorixex Leganza, Dorixexova Lega/Leganza atd uz ked si auticko predstavil
Viacej ludi to ma takto svoje vlakienko
Auto som prevzal bez funkčnej klimatizácie nefunkčného ABS a TSC dnes opravené funkčné dalej menené predné reproduktory športová šiška nafarbené brzdy na strieborno elektróny tmavé zadné sklá zatmavenie zadných svetiel a smeroviek výmena všetkych svetial za led diody od osvetlenia značky cez interier až parkovačky opravy v interiere rozliepanie sa prístrojovej dosky medzi týmto všetkým mi ho stihol ''kamarát'' aj nabúrať predný pravý bok. Bola potreba vymenit nadobku odpadových splodin alebo uhlikový filter pod kolesom či jak sa tomu povie pravý reflektor celý spodný naraznik a pravú bočnú časť karosérie takže spodný narazník auta a pravý bok mám nový lak inač motor nebol zasiahnutý auto bolo pojazdné len som musel isť na geometriu lebo mi pri pustení volanta zabáčalo doprava v skratke to je asi všetko..