Momentálny stav...

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
hej hej toto som teraz odfotil cele zadrbanémilosh píše:Poradne to umej, na pneu pouzij "ozivovaci" sprej a bude to super
Planujem ešte zmeny..kesko píše:Pekná, odkiaľ si ? Daj si do podpisu bydlisko.
hej hej takto nejak si to predstavujem akurát inú farbu pravdepodobne asi striebornúconpet píše:To by chtělo , ty zadní brzdy tě ještě dost potrápí (pokud je už někdo nedělal )
Moje teď nové :
Zapíšem do techničáku a bude to v pohode v Bratislave je taký policajt čo vystavuje snaď certifikáty na všetko tak on mi za 39euro vystavý certifikát na kolesá potom musím isť s tým certifikátom na úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie tam budem ešte potrebovať mať odfotený VIN štítok a predložiť občiansky starý techničák a stačia okopírované kartičky STK emisná zaplatím 6eurový kolok do týždna mám nový techničák potom už len musím ísť na políciu a tam si ma zaregistrujú do databázy a je toconpet píše:JJ jinak krásný kola, ale nevím co na to STK
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |