Kufr v nexii - usporadani
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Dáša Olomouc
nediskutujme o tom, ci niekto je alebo nie je blby , ale mne sa to v BA podarilo (este na formane). kto to pozna, tak som isiel z ruzinova ku hlavnej stanici, pri kulturaku mi dosiel plyn, a pri pasienkoch benzin. tak som to tlacil okolo autobusovej stanice na bajkalskej na slovnaft pumpu. a nikto mi nepomohol, len typci na stanici sa dobre bavili....PavelZ píše: V aute, kde mam benzin + LPG si rikam, ze prece nejsem tak blbej, abych vyjel obe nadrze , teda doufam .
- Dáša Olomouc
Tak uz jsem si tu sitku objednal, tak snad na srazu predvedu, jak mam vzorove uklizeny kufr
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem zvědavejmilosh píše:Tak uz jsem si tu sitku objednal, tak snad na srazu predvedu, jak mam vzorove uklizeny kufr
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
A fotky jsou zde
Sice jsem to jen dal na suchac, ale asi to prisroubuju. Priste si ale objednam vetsi sitky, tyhle nejsou extra velky
Sice jsem to jen dal na suchac, ale asi to prisroubuju. Priste si ale objednam vetsi sitky, tyhle nejsou extra velky
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
Pekne!!!
Ale kde je subwoofer? Kazda spravna kara ma mit sub
Ale kde je subwoofer? Kazda spravna kara ma mit sub
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Woofer uz je vic jak pul roku pryc, budu mit jen 4 repro, ten woofer mi tam zabiral moc mista. Pokud nejaky vymyslim jak ho dat do rezervy, tak ho tam dam, ale jinak nee
No to mas pravdu, ale k cemu,ze? Kdyz na to neni vykon. Mozna tak nektery nemcouri, co maj 2.0 16V 150PS, ale ne kdyz mam polovicni vykon, to se ta kastle moc nezkroutiT-PK píše:Sorry za jemný OT..Jak se tak koukám tak i nessi ma vzadu přímo libezně připravené místečko na zadní rozpěru
-
- Kontaktovat uživatele: