Kufr v nexii - usporadani
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Kufr v nexii - usporadani
Docela by me zajimalo, jestli nekdo mate v kufru na bocich takovou tu sitku, kam se daji dat lekarnicka, zarovky atd atd...
Docela by se to hodilo, neb jiny auta to maj a neni problem s tim, ze to tam pak lita
Prip. kde by se to dalo koupit, to bych docela uvital a doufam, ze nejen ja...
Docela by se to hodilo, neb jiny auta to maj a neni problem s tim, ze to tam pak lita
Prip. kde by se to dalo koupit, to bych docela uvital a doufam, ze nejen ja...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Koberec je v pohode, guma by se nekde dala snad sehnat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak na autodoplnky.cz neco maji
- Blue Lanos
...na mensi nakupik celkom prakticke kolko ze to stoji???
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, já jsem to alespoň z části vyřešil tak, že jsem si tam na dva úchyty natáhl takovou tlustou gumu. Jeden konec je chycený na pevno a druhý je na konci s karabinou, takže se může vyháknout. Sice to není značka ideal, ale lepší než nic. Nicméně ta síťka vypadá dobře, ale taky netuším, jak ji uchytit...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ta sitka stoji asi 110kc, coz je krasavec. Zkusim se po tom nekde pozeptat u nas v Usti.
Jinak Ivane, dodej foto, nejak si nedovedu predstavit, jak to muze u tebe vypadat
Jinak Ivane, dodej foto, nejak si nedovedu predstavit, jak to muze u tebe vypadat
Ale jak tak koukám tak ta ilustrační fotka je ze stránek výrobce přesně toho všeho co chcete http://www.mikra.cz/ ty dělají úplně všechno síťky, podložky do kufru , různý vaky atd.
Gumovou vanu do kufru je možno pořídit v autodíly Krč. Nevim jestli i na 3D, ale na sedan určitě.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
- Dáša Olomouc
- Dáša Olomouc
Daso, kdy jsi byla naposledy u holice se nechat odbarvit?