Moderátor: Blue Lanos
Neviem ake plechace mas na aute ty ale ja som si kupil origo na cruza a mam tam kuzelove sedlo cize dnes pri prezuvani mi perfektne sedeli tie matky z hlinikovych diskov. Skusal som aj otestovat jednu matku s gulovym sedlom ale ta mi tam teda nesadla dobre. Cize mozem potvrdit ze ak si kupite originalne plechove disky tak nemusite kupovat ziadne dalsie matky.ladinek píše:Stejný nejsou bez ohledu co ti řekli v Chevroletu, tam mě rvali palubku bez toho , že by povolili šrouby, toť můj názor na celej chevrolet. Kulový sedlo je na plech, kužel na hliník alu, pokud to servis man neví ať jde rači dělat něco jinýho, matka ti kolo udrží, ale ne tak jak by měla sedět na celé ploše. Dej je tam a máš kldMám dva známý co dělaj pneuservis a kola, ti asi určitě ví co dělají, v chevy neznaj ani utahovací moment na kola, když jsme je museli povoloat ve dvou a to myslím páru mám
Dělej jak chceš
Já bych zainvestoval 300kč do šroubů s kulovou hlavou a měl bych klid , jsem ale detailista a mám rád bezpečnost
Proč asi když jsem kupoval asi 5 sad alu disků mě k nim vždycky dali matky na alu???? že by jen tak???
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |