VIP Cruze

Zde můžete představit své miláčky :)

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: VIP Cruze

Příspěvek od VIP »

Nedělní návštěva Znojma odhalila dvakrát Cruze, pozná se někdo?
Přílohy
P1040137.JPG
P1040056.JPG
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

S tou kouli ten cruzik fakt vypada divne.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

VIP tak přijeď do sem do Prahy a foť tu všechny Cruze. Se ufotíš a nebudeš to stíhat sem dávat. :lol: :lol: :lol: :lol:
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Já vím Frantíku. Tady jsou ale pořád vzácní a jen málokde je potkáš.
Miloshi, s koulí je divnej, má to tam napevno (já ne) a ještě ani neměl kliky v barvě a na předku na masce neměl to chromování, ale měl to jen černej plast. Asi starší verze v základu.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

VIP píše: ani neměl kliky v barvě a na předku na masce neměl to chromování, ale měl to jen černej plast. Asi starší verze v základu.
Nezdá sa mi že by v základe nebola chrom maska a kľuky vo farbe. A nebude to iba ťažký tunning s carbon fóliou?
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Stál jsem hned vedle něj, maska byla bez chromu, jen černej plast. Soused to má stejný na Sparku, taky jen plast bez chromu.
tomask

Příspěvek od tomask »

Je to ten první model ve výbavě Base.
:PP:
Carthell Prg
smire666

Příspěvek od smire666 »

Napríklad orlík sa v Kanade predáva v základe tiež s čiernou maskou bez hmloviek ale už na 16" hlinách... vyznajte sa v tom...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Tak jsem to jako správný fanda značky Chevrolet nevydržel a byl jsem se osobně podívat na kombíka. No nádhera a super byla i ta nová hnědá metalíza. Akorát jsem viděl někde, že to má mít trošku jinou palubovku, hlavně jak je rádio, ale bylo to to samý jak mám já. Nechápu. Měl tam 1.8 LTZ. Kufr dobrej, líbily se mi tam ty přihrádky. Dokonce mě pán i poznal, že jsem to určitě já, jak mi nesehnali to auto. Tak jsem mu říkal, že už mi nesehnali dvě :D . Ani se mi nezdála ta maska a mlhovky nějak divný, když jsem to viděl na vlastní oči. Je to na zvyku. Super auto.
Přílohy
19102012055.jpg
19102012054.jpg
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Dneska u nás na parkovišti. že by návštěva z Carthell Prg???? Poznáváte kamaráda???
Přílohy
14112012059.jpg
Nyny

Příspěvek od Nyny »

VIP píše:Tak jsem to jako správný fanda značky Chevrolet nevydržel a byl jsem se osobně podívat na kombíka. No nádhera a super byla i ta nová hnědá metalíza. Akorát jsem viděl někde, že to má mít trošku jinou palubovku, hlavně jak je rádio, ale bylo to to samý jak mám já. Nechápu. Měl tam 1.8 LTZ. Kufr dobrej, líbily se mi tam ty přihrádky. Dokonce mě pán i poznal, že jsem to určitě já, jak mi nesehnali to auto. Tak jsem mu říkal, že už mi nesehnali dvě :D . Ani se mi nezdála ta maska a mlhovky nějak divný, když jsem to viděl na vlastní oči. Je to na zvyku. Super auto.
Já si ho byl prohlídnout ve Velkém Meziříčí a vypadá moc hezky. Uvnitř má palubovku jinak a má tam MyLink, ale prej v tom není navigace, tak nevím. Nic méně to vypadalo super!
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
tomask

Příspěvek od tomask »

Pokud by byl s Carthellu měl by na zadním okně nahoře samolepku.
Takže je to neznámi človíček, bohužel.
Carthell Prg
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Tome, fotil jsem to z auta, zezadu jsem ho neviděl. Já jen tak :PP: .
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Jak to tu pozeram, uz by som chcel svojho srsna spat... travi v servise uz 10 dni! Kvoli lakovaniu naraznika....verili by ste? Tragedia... :((
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

co máš se sršněm :?: :?: :?:
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Club Cars - Auta členů“