VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Nedělní návštěva Znojma odhalila dvakrát Cruze, pozná se někdo?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Reklama
S tou kouli ten cruzik fakt vypada divne.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
VIP tak přijeď do sem do Prahy a foť tu všechny Cruze. Se ufotíš a nebudeš to stíhat sem dávat.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Já vím Frantíku. Tady jsou ale pořád vzácní a jen málokde je potkáš.
Miloshi, s koulí je divnej, má to tam napevno (já ne) a ještě ani neměl kliky v barvě a na předku na masce neměl to chromování, ale měl to jen černej plast. Asi starší verze v základu.
Miloshi, s koulí je divnej, má to tam napevno (já ne) a ještě ani neměl kliky v barvě a na předku na masce neměl to chromování, ale měl to jen černej plast. Asi starší verze v základu.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Nezdá sa mi že by v základe nebola chrom maska a kľuky vo farbe. A nebude to iba ťažký tunning s carbon fóliou?VIP píše: ani neměl kliky v barvě a na předku na masce neměl to chromování, ale měl to jen černej plast. Asi starší verze v základu.
Stál jsem hned vedle něj, maska byla bez chromu, jen černej plast. Soused to má stejný na Sparku, taky jen plast bez chromu.
Napríklad orlík sa v Kanade predáva v základe tiež s čiernou maskou bez hmloviek ale už na 16" hlinách... vyznajte sa v tom...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Tak jsem to jako správný fanda značky Chevrolet nevydržel a byl jsem se osobně podívat na kombíka. No nádhera a super byla i ta nová hnědá metalíza. Akorát jsem viděl někde, že to má mít trošku jinou palubovku, hlavně jak je rádio, ale bylo to to samý jak mám já. Nechápu. Měl tam 1.8 LTZ. Kufr dobrej, líbily se mi tam ty přihrádky. Dokonce mě pán i poznal, že jsem to určitě já, jak mi nesehnali to auto. Tak jsem mu říkal, že už mi nesehnali dvě . Ani se mi nezdála ta maska a mlhovky nějak divný, když jsem to viděl na vlastní oči. Je to na zvyku. Super auto.
Dneska u nás na parkovišti. že by návštěva z Carthell Prg???? Poznáváte kamaráda???
Já si ho byl prohlídnout ve Velkém Meziříčí a vypadá moc hezky. Uvnitř má palubovku jinak a má tam MyLink, ale prej v tom není navigace, tak nevím. Nic méně to vypadalo super!VIP píše:Tak jsem to jako správný fanda značky Chevrolet nevydržel a byl jsem se osobně podívat na kombíka. No nádhera a super byla i ta nová hnědá metalíza. Akorát jsem viděl někde, že to má mít trošku jinou palubovku, hlavně jak je rádio, ale bylo to to samý jak mám já. Nechápu. Měl tam 1.8 LTZ. Kufr dobrej, líbily se mi tam ty přihrádky. Dokonce mě pán i poznal, že jsem to určitě já, jak mi nesehnali to auto. Tak jsem mu říkal, že už mi nesehnali dvě . Ani se mi nezdála ta maska a mlhovky nějak divný, když jsem to viděl na vlastní oči. Je to na zvyku. Super auto.
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Pokud by byl s Carthellu měl by na zadním okně nahoře samolepku.
Takže je to neznámi človíček, bohužel.
Takže je to neznámi človíček, bohužel.
Carthell Prg
Tome, fotil jsem to z auta, zezadu jsem ho neviděl. Já jen tak .
Jak to tu pozeram, uz by som chcel svojho srsna spat... travi v servise uz 10 dni! Kvoli lakovaniu naraznika....verili by ste? Tragedia...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
co máš se sršněm
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg