nátěr spodku auta
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
jo prave, rezistin je treba naredit tech.benzinem a tusim ze do nej jeste neco pridavaji , ale nejsem si jistej, proto se poptam, odpoledne to tu mas, kdyz neco zjistim, ale jinak se to taky dava, to zase jo
Na slovensku neexistuje olej konkor?
Na slovensku neexistuje olej konkor?
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Je to i na prahy, ja mam prahy taky delany na cerno a nemam je prelakovany, zalezi na tom, co potrebujes.
Kolega rikal na rezistin, cituji: "Na to at se vysere, to je napicu, udela to film, po case to ztuhne a kdyz se pod to dostane voda, rezati to stejne zase!"
Takze shanej ten konkor, tady to prodavaj normalne v desitce kandaku skoro na kazde poradne pumpe Takhle mi to bylo receno, je prej kravina, aby u vas prodavali spay a tohle ne
Kolega rikal na rezistin, cituji: "Na to at se vysere, to je napicu, udela to film, po case to ztuhne a kdyz se pod to dostane voda, rezati to stejne zase!"
Takze shanej ten konkor, tady to prodavaj normalne v desitce kandaku skoro na kazde poradne pumpe Takhle mi to bylo receno, je prej kravina, aby u vas prodavali spay a tohle ne
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- wapril
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem včera mluvil s člověkem, který se stará záchrance o sanitky - ten mi tvrdil, že nejlepší je nějakej sajrajt od firmy BODY, je to ve sprejích, na který se dá přišroubovat stříkací pistole, říkal, že na naše NEXINKY by padly cca 4 nádoby (po 200,- Kč) - jednou ze složek je kaučuk, takže nástřik zůstane pořád pružný a dokonale přilne k podkladu ... tak si říkám, že když to vydrží na sanitkách, proč by to nemohlo vydržet na korábech
Já sem chtěl jít přímo do dopr. podniku HK stříkat spodky, no hádej kdo jim dodal kompletní zařízení- no přece DINITROL-dělaj tam s tim autobusy i osobáky, od body používám pouze kyt a hrubej plnič (doma)...wapril píše:tak jsem včera mluvil s člověkem, který se stará záchrance o sanitky - ten mi tvrdil, že nejlepší je nějakej sajrajt od firmy BODY, je to ve sprejích, na který se dá přišroubovat stříkací pistole, říkal, že na naše NEXINKY by padly cca 4 nádoby (po 200,- Kč) - jednou ze složek je kaučuk, takže nástřik zůstane pořád pružný a dokonale přilne k podkladu ... tak si říkám, že když to vydrží na sanitkách, proč by to nemohlo vydržet na korábech
Jo a ta cena za litr bude stejná, já to mám dost pod 200 za obyč UBS
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tu ti namichaji v kazde autolakovne, kdyby si nebyl zdaleka, tak by ses jednoduse stavil u nas, takhle je to tezke, ale zitra si vezmu domu ten program na barvy, my pouzivame ppg a vypisu ti i nazev ..goror píše:ok pozhanam ,este by si mi mohol poradit ohladom modrej metalize oznacenie 22L,neviem ju nikde pozhanat-
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No ja jsem tu uz o Body psal, nema cenu to rozebiratOlda píše:Já sem chtěl jít přímo do dopr. podniku HK stříkat spodky, no hádej kdo jim dodal kompletní zařízení- no přece DINITROL-dělaj tam s tim autobusy i osobáky, od body používám pouze kyt a hrubej plnič (doma)...wapril píše:tak jsem včera mluvil s člověkem, který se stará záchrance o sanitky - ten mi tvrdil, že nejlepší je nějakej sajrajt od firmy BODY, je to ve sprejích, na který se dá přišroubovat stříkací pistole, říkal, že na naše NEXINKY by padly cca 4 nádoby (po 200,- Kč) - jednou ze složek je kaučuk, takže nástřik zůstane pořád pružný a dokonale přilne k podkladu ... tak si říkám, že když to vydrží na sanitkách, proč by to nemohlo vydržet na korábech
Jo a ta cena za litr bude stejná, já to mám dost pod 200 za obyč UBS
Jasne ja mam cenu dinitrolu nekde okolo 125kc
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ne to nevadi vubec nevim jaky bryle mas ty, ale kolega ma normalne kovovy obroucky a nosi bryle stale, lakuje uz 15 let a myje je v nitru C6000 Ono totiz nelze v lakovne pouzivat cocky, ja bryle taky nosim, ale jen na cteni a u pc, takze se me to v praci netyka, ale jinak je dobry pri tom spodku mit na sobe tu papirovou kombinezu lakyrnickou, protoze to vsude lita a na hlavu si das kapucu, kdyz chces, tak si oblicej natri indulonou, pak to jen otres a spina je dole Jinak bys musel mit ten skafandr na strikani a to je asi dost zybtecny, nehlede na to, ze by tim odesel a uz by se nedal pouzit na nic jineh nez tohle, proto doporucuju konbinezu s kapucou, je to idealni, vetsinou jsi pod tim autem a byl bys kropenatej jak slepickaOlda píše:Akri mám dotaz (není to vtip!:) : znáš někoho kdo stříká s brejlema? Pokud ano, jak to řeší(ochranné pomůcky apd...) Mám 5 dioptrii a bez nich toho moc nevidim a v práci sem se zmínil že sem držel pistoli v ruce a už chtěj abych šel stříkat kontejnery , Dík za radu
AKRI - (byl) Muž z Ria !