Na slovensku neexistuje olej konkor?

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Já sem chtěl jít přímo do dopr. podniku HK stříkat spodky, no hádej kdo jim dodal kompletní zařízení- no přece DINITROL-dělaj tam s tim autobusy i osobáky, od body používám pouze kyt a hrubej plnič (doma)...wapril píše:tak jsem včera mluvil s člověkem, který se stará záchrance o sanitky - ten mi tvrdil, že nejlepší je nějakej sajrajt od firmy BODY, je to ve sprejích, na který se dá přišroubovat stříkací pistole, říkal, že na naše NEXINKY by padly cca 4 nádoby (po 200,- Kč) - jednou ze složek je kaučuk, takže nástřik zůstane pořád pružný a dokonale přilne k podkladu ... tak si říkám, že když to vydrží na sanitkách, proč by to nemohlo vydržet na korábech
Tu ti namichaji v kazde autolakovne, kdyby si nebyl zdaleka, tak by ses jednoduse stavil u nas, takhle je to tezke, ale zitra si vezmu domu ten program na barvy, my pouzivame ppg a vypisu ti i nazev ..goror píše:ok pozhanam ,este by si mi mohol poradit ohladom modrej metalize oznacenie 22L,neviem ju nikde pozhanat-
No ja jsem tu uz o Body psal, nema cenu to rozebiratOlda píše:Já sem chtěl jít přímo do dopr. podniku HK stříkat spodky, no hádej kdo jim dodal kompletní zařízení- no přece DINITROL-dělaj tam s tim autobusy i osobáky, od body používám pouze kyt a hrubej plnič (doma)...wapril píše:tak jsem včera mluvil s člověkem, který se stará záchrance o sanitky - ten mi tvrdil, že nejlepší je nějakej sajrajt od firmy BODY, je to ve sprejích, na který se dá přišroubovat stříkací pistole, říkal, že na naše NEXINKY by padly cca 4 nádoby (po 200,- Kč) - jednou ze složek je kaučuk, takže nástřik zůstane pořád pružný a dokonale přilne k podkladu ... tak si říkám, že když to vydrží na sanitkách, proč by to nemohlo vydržet na korábech
Jo a ta cena za litr bude stejná, já to mám dost pod 200 za obyč UBS
Ne to nevadi vubecOlda píše:Akri mám dotaz (není to vtip!:) : znáš někoho kdo stříká s brejlema? Pokud ano, jak to řeší(ochranné pomůcky apd...) Mám 5 dioptrii a bez nich toho moc nevidima v práci sem se zmínil že sem držel pistoli v ruce a už chtěj abych šel stříkat kontejnery
![]()
, Dík za radu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |