Tak poľné cesty tam nepoznám Chalupu tam majú svokrovci, my tam chodíme dýchať "čistý vidiecky vzduch," odhliadnuc od kamiónov, ktoré si skracujú cestu do a z Veľkého Medera do Galanty po 2. triede bez mýta
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Ja dnes v Hainburgu v nákupnom mestečku, Smire,snáď o 5 minút sme sa minuli osobne ma vtiahli do KIK-u a keď sme vyľli von,už tam Tvoj tátoš nestál ,ale uvidíme sa na Gazare istotne,ak nie skôr niekde náhodne
Přílohy
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Normálně sem nepíši, ale jediné Orlando, které jsem nyní potkal na dovolené v Chorvatsku bylo v místě pobytu v Primoštenu. Bílá LT? (Z to nebyla) z KH kraje 4H7 ... od Dědka. Źádné identifikační znaky jsem neviděl, nevím, jestli to byl někdo z fóra. Letáčky jsem nechal doma, bo mě to nenapadlo.
Přílohy
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON