VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Tak jsme dneska spáchali malý srazík v Havl. Brodě. Já a Nyny. Super pokec, i když to bylo opravdu na chvilku .
- Přílohy
-
- 06082012024.jpg (122.57 KiB) Zobrazeno 2699 x
-
- 06082012023.jpg (240.86 KiB) Zobrazeno 2699 x
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Reklama
A jak si ji odhalil, nebudes ty 007
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Čau klucííííí. Pěkný pozdrav z Českého Krumlova a z Lipna zasílá VIP .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Cau, dik, tam je krasne...kludne by som tam isiel namiesto roboty...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
daj si nastriekat, to mas lacnejsie...aj dizajn ti urobia
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Jo a dneska jsem se koukal na spotřebu a tím, jak jsem teď víc jezdil na dálku mi klesla už na 8,1. To znamená, že opravdu jezdím moc ve městě a proto ta moje vysoká spotřeba .
Ták táta v sobotu v noci sestřelil kance a auto je na odpis. Měl Renault Thalia 8 let starej. Oprava by stála moc, tak že si koupí nové. Navočkoval jsem ho na Chevrolet Aveo sedan, tak asi budeme v rodině už dva Chevroleti. Budu volat do Trutnova, kde jsem kupoval Cruze, jestli nedá nějakou slevičku. Už se těším .
Koukam ze ani starsi verze thalie nevydrzi tak doufam ze bude dalsi clen
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Tak už je zamluvenej v Trutnově. Ve čtvrtek pro něj jedem. Je to 1.4 LT+.
Zadek sice podobne divnej jak talie ale predek pekny dost
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Táááááák a je doma. Ještě jsem u nich blejsknul Malibu. Zítra naši přijedou na návštěvu, tak nafotím vnitřek, mají ho v té cihlové barvě. Je super, ale Cruze je Cruze.