Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012 - Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Jo a dneska jsem se koukal na spotřebu a tím, jak jsem teď víc jezdil na dálku mi klesla už na 8,1. To znamená, že opravdu jezdím moc ve městě a proto ta moje vysoká spotřeba .
ChevyV.I.P.Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Ták táta v sobotu v noci sestřelil kance a auto je na odpis. Měl Renault Thalia 8 let starej. Oprava by stála moc, tak že si koupí nové. Navočkoval jsem ho na Chevrolet Aveo sedan, tak asi budeme v rodině už dva Chevroleti. Budu volat do Trutnova, kde jsem kupoval Cruze, jestli nedá nějakou slevičku. Už se těším .
ChevyV.I.P.Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Koukam ze ani starsi verze thalie nevydrzi tak doufam ze bude dalsi clen
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Táááááák a je doma. Ještě jsem u nich blejsknul Malibu. Zítra naši přijedou na návštěvu, tak nafotím vnitřek, mají ho v té cihlové barvě. Je super, ale Cruze je Cruze.
Přílohy