OZIVENE - Spotřeba 7l - neni to moc?
Moderátor: Blue Lanos
OZIVENE - Spotřeba 7l - neni to moc?
Kluci mám Lanose s r.98 Obsah 1,5 s klimatizací. Mám ho teprv čtrnáct dnů neni to sice moc ale co se týče jízních vlastností, tak mohu říci že jsem nad míru spokojen. Dříve jsem měl pouze hodně staré auta a ted jsem si sedl konečně do pořádného auta. Každý s vás určitě ví o čem mluvím. Jezdí to velmi slušně a nevykazuje to žádné problémy nebo dokonce žádné divné zvuky. Motor má 150 000 Km. Vím že je to dost, ale auto bylo po prvnim majiteli se servisní knihou a tak vím že bylo pravidelně servizované takže o tom autě vím tak zhruba všechno.
Ted jsem si měřil spotřebu a vyšla my na 7l/100Km. Jezdim převážně po městě. A tak se chci zeptat jestli to neni moc !
Peggy
Ted jsem si měřil spotřebu a vyšla my na 7l/100Km. Jezdim převážně po městě. A tak se chci zeptat jestli to neni moc !
Peggy
- Reklama
- Blue Lanos
moc urcite nie ja mam posledne dve spotreby akolo 8,5 az 9litrov a to ho vobec nenahanam Neviem preco ale dost to zacalo zrat a zacina ma to so zvysujucou cenou benzinu pekne srat
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: spotřeba
Peggy píše: Ted jsem si měřil spotřebu a vyšla my na 7l/100Km. Jezdim převážně po městě. A tak se chci zeptat jestli to neni moc !
Peggy
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Moc ne, mám 1.3 najeto asi 60 000km a spotřeba na město skoro 11litrů, zdá s mi to strašně moc na 1.3 a nevím co s tím:-(((
typuju to na Fáčko ( to slabší ) , máme jedno doma , brácha s ním staví barák, takže šrot , žere taky těch 11smear píše:Moc ne, mám 1.3 najeto asi 60 000km a spotřeba na město skoro 11litrů, zdá s mi to strašně moc na 1.3 a nevím co s tím:-(((
Jinak Peggy, 7 litrů po městě je v pohodě , máš 1.5 a né Matize. Na dálku se dostaneš i pod 6 , uvidíš , Nubira 1.6 dokáže jet taky za 6l , ale taky jde o to , jestli vydržíš jet na dovolenou pořád do 110 , asi ne ....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
spotřeba
Kluci, tak to jste mě potěšili.
Jinak 11L. Tak to je fakt moc a zdá se my to divný.
To bych zajel do servisu na paltest. To tě jinak sežere při dnešní drahotě za Benzin. A myslím že ta cena neni konečná. Pěkně to přeháněj a at jdou někam co říkáte ?
Peggy
Jinak 11L. Tak to je fakt moc a zdá se my to divný.
To bych zajel do servisu na paltest. To tě jinak sežere při dnešní drahotě za Benzin. A myslím že ta cena neni konečná. Pěkně to přeháněj a at jdou někam co říkáte ?
Peggy
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ne to se neda tak jet, ale je fakt, ze kdyz se hlidas, tak je to poznat, nechci Te ale zklamat, ale dostat se pod 6litru na 1.5 lanosovi, to je skoro slovo do pranice Nevim jestli to nekdo zmaknul, ja nikdyTomáš píše:typuju to na Fáčko ( to slabší ) , máme jedno doma , brácha s ním staví barák, takže šrot , žere taky těch 11smear píše:Moc ne, mám 1.3 najeto asi 60 000km a spotřeba na město skoro 11litrů, zdá s mi to strašně moc na 1.3 a nevím co s tím:-(((
Jinak Peggy, 7 litrů po městě je v pohodě , máš 1.5 a né Matize. Na dálku se dostaneš i pod 6 , uvidíš , Nubira 1.6 dokáže jet taky za 6l , ale taky jde o to , jestli vydržíš jet na dovolenou pořád do 110 , asi ne ....
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Blue Lanos
suuhlas!! leda ze by karoseria bola z bakelitu a celeauto by nevazilo 1,5tony inak dostat sa pod 6 litrov je impossible
http://www.cardomain.com/id/27101976
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak to jsme dva Taky mám 1,4ku a poslední spotřeba mi vyšla 10,4. Ale měnil jsem výfuk a všiml jsem si, že mi teď s novým při zahřátým motoru klesnul trošku i volnoběh........tak doufám, že i spotřeba. Uvidím jak budu znova tankovatsmear píše:Moc ne, mám 1.3 najeto asi 60 000km a spotřeba na město skoro 11litrů, zdá s mi to strašně moc na 1.3 a nevím co s tím:-(((
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Mám 1,5 8V, najeto 38 tisíc. První rok jsem spotřebu moc neměřil (mezi 8,5 až 9,5 l/100km). Loňi jsem měl za celý rok spotřebu 6,83 a letos zatím 7,1. Přitom stále mám problém s těmi volnoběžnými otáčkami, ale na spotřebě se to neodrazí. Mám ty lanos II, je to živý, poměrně rychlý a tichý. Někdy ho má ale plné ztuby. To když jedu, sundám nohu z plynu a auto nezměněnou rychlostí ujpaluje dál s cca 2300 otáčkami. Pak to spadne na normál a zase to chvíli jede normálně. Na můj styl jízdy si myslím, že spotřeba je velice slušná.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ivana neber vazne, jemu benzin autem jen proteka, proto mu to prislo smesny, ale kdo vi, kam to lejeIvan píše:Peggy píše: Ted jsem si měřil spotřebu a vyšla my na 7l/100Km. Jezdim převážně po městě. A tak se chci zeptat jestli to neni moc !
Peggy
AKRI - (byl) Muž z Ria !