OZIVENE - Spotřeba 7l - neni to moc?

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Peggy

OZIVENE - Spotřeba 7l - neni to moc?

Příspěvek od Peggy »

Kluci mám Lanose s r.98 Obsah 1,5 s klimatizací. Mám ho teprv čtrnáct dnů neni to sice moc ale co se týče jízních vlastností, tak mohu říci že jsem nad míru spokojen. Dříve jsem měl pouze hodně staré auta a ted jsem si sedl konečně do pořádného auta. Každý s vás určitě ví o čem mluvím. Jezdí to velmi slušně a nevykazuje to žádné problémy nebo dokonce žádné divné zvuky. Motor má 150 000 Km. Vím že je to dost, ale auto bylo po prvnim majiteli se servisní knihou a tak vím že bylo pravidelně servizované takže o tom autě vím tak zhruba všechno.

Ted jsem si měřil spotřebu a vyšla my na 7l/100Km. Jezdim převážně po městě. A tak se chci zeptat jestli to neni moc !
Peggy
Reklama

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

moc urcite nie ja mam posledne dve spotreby akolo 8,5 az 9litrov a to ho vobec nenahanam :roll: Neviem preco ale dost to zacalo zrat a zacina ma to so zvysujucou cenou benzinu pekne srat :evil:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Re: spotřeba

Příspěvek od Ivan »

Peggy píše: Ted jsem si měřil spotřebu a vyšla my na 7l/100Km. Jezdim převážně po městě. A tak se chci zeptat jestli to neni moc !
Peggy
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

smear

Příspěvek od smear »

Moc ne, mám 1.3 najeto asi 60 000km a spotřeba na město skoro 11litrů, zdá s mi to strašně moc na 1.3 a nevím co s tím:-(((
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

smear píše:Moc ne, mám 1.3 najeto asi 60 000km a spotřeba na město skoro 11litrů, zdá s mi to strašně moc na 1.3 a nevím co s tím:-(((
typuju to na Fáčko ( to slabší ) , máme jedno doma , brácha s ním staví barák, takže šrot , žere taky těch 11 :lol: :lol: :lol: :lol:

Jinak Peggy, 7 litrů po městě je v pohodě , máš 1.5 a né Matize. Na dálku se dostaneš i pod 6 , uvidíš , Nubira 1.6 dokáže jet taky za 6l , ale taky jde o to , jestli vydržíš jet na dovolenou pořád do 110 , asi ne ....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
goror

Příspěvek od goror »

SUPER spotreba ja mam v meste 10l,mimo 7l
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
Peggy

spotřeba

Příspěvek od Peggy »

Kluci, tak to jste mě potěšili.
Jinak 11L. Tak to je fakt moc a zdá se my to divný.
To bych zajel do servisu na paltest. To tě jinak sežere při dnešní drahotě za Benzin. A myslím že ta cena neni konečná. Pěkně to přeháněj a at jdou někam co říkáte ?
Peggy
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Tomáš píše:
smear píše:Moc ne, mám 1.3 najeto asi 60 000km a spotřeba na město skoro 11litrů, zdá s mi to strašně moc na 1.3 a nevím co s tím:-(((
typuju to na Fáčko ( to slabší ) , máme jedno doma , brácha s ním staví barák, takže šrot , žere taky těch 11 :lol: :lol: :lol: :lol:

Jinak Peggy, 7 litrů po městě je v pohodě , máš 1.5 a né Matize. Na dálku se dostaneš i pod 6 , uvidíš , Nubira 1.6 dokáže jet taky za 6l , ale taky jde o to , jestli vydržíš jet na dovolenou pořád do 110 , asi ne ....
ne to se neda tak jet, ale je fakt, ze kdyz se hlidas, tak je to poznat, nechci Te ale zklamat, ale dostat se pod 6litru na 1.5 lanosovi, to je skoro slovo do pranice :lol: Nevim jestli to nekdo zmaknul, ja nikdy :cry:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

suuhlas!! leda ze by karoseria bola z bakelitu a celeauto by nevazilo 1,5tony inak dostat sa pod 6 litrov je impossible :cry:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richiprofi »

peggy 7 litrov mas uplne super spotrebu....ja som isiel teraz dost ekonom po meste a ze spotreba 8,3 cca....asi sa nizsie nedostanem so zimnymi, hee..... :lol: na 205/45 mam okolo 9,5 pri kludnej jazde....zatial som nerobil prasaciny :roll: :roll:
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

akle tipujem ze ti to dlho nevydrzi :lol: :lol: :lol:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richiprofi »

nooo, to mas pravdu....kym mi nedojdu stredove kruzky, hehe :twisted:
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Hmm, tak to jsme dva :? Taky mám 1,4ku a poslední spotřeba mi vyšla 10,4. Ale měnil jsem výfuk a všiml jsem si, že mi teď s novým při zahřátým motoru klesnul trošku i volnoběh........tak doufám, že i spotřeba. Uvidím jak budu znova tankovat :roll:
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Mám 1,5 8V, najeto 38 tisíc. První rok jsem spotřebu moc neměřil (mezi 8,5 až 9,5 l/100km). Loňi jsem měl za celý rok spotřebu 6,83 a letos zatím 7,1. Přitom stále mám problém s těmi volnoběžnými otáčkami, ale na spotřebě se to neodrazí. Mám ty lanos II, je to živý, poměrně rychlý a tichý. Někdy ho má ale plné ztuby. To když jedu, sundám nohu z plynu a auto nezměněnou rychlostí ujpaluje dál s cca 2300 otáčkami. Pak to spadne na normál a zase to chvíli jede normálně. Na můj styl jízdy si myslím, že spotřeba je velice slušná.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Ivan píše:
Peggy píše: Ted jsem si měřil spotřebu a vyšla my na 7l/100Km. Jezdim převážně po městě. A tak se chci zeptat jestli to neni moc !
Peggy
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ivana neber vazne, jemu benzin autem jen proteka, proto mu to prislo smesny, ale kdo vi, kam to leje :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Odpovědět

Zpět na „LANOS“