Kaštan píše:No čeče, nějak nechápu proč to tady jako čteš??? Když ti to vadí, tak to prostě nečti a je to nee???samos píše:- "...díky tomu se třeba dozvis kdo to byl za člena" - kolikrát to nastalo? jak to kdo v reálném životě zužitkoval?Poky Ul píše:Píšu z tel.tak se předem omlouvám.To téma je tu taky proto že když potkáš Orlado tak to může byt někdo z fóra a díky tomu se třeba dozvis kdo to byl za člena.Pokud si chtěl auto ktere jen tak nikdo nemá tak si neměl kupovat Orlando protože těch bude stále více přibývat.
- "...tak si neměl kupovat Orlando..." - přesně tak, koupil jsem si auto, kterého nikdy nebude tolik co je škodovek a nemám potřebu neustále vypočítávat kde jsem je všude viděl, ale ti co to dělají a mají potřebu dokazovat kolik jich už jezdí si měli koupit právě ty škodovky (nacházeli by "členy Klubu" na každém kroku). Fakt tady nevidíš rozpor?
Mně to nevadí (musíš číst co píšu). Já jen nechápu ten rozpor a myslel jsem, že mně to někdo třeba vysvětlí, nebo naznačí jiný úhel pohledu, který mě nenapadl..., ale zatím v tomto směru nic...