PÍSKÁNÍ PŘI RYCHLÉ JÍZDĚ
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
PÍSKÁNÍ PŘI RYCHLÉ JÍZDĚ
ahoj, u mého i kolegy auta se objevuje při jízdě kolem 160km/h nepříjemné pískání z venku . Dělá vám to také? Nevíte co udělat pro odstranění ? stěrače to nejsou a ventilace v autě také ne ,
ORLANDO LT+ bílá diesel 163 k (120 kW) manuál ,
- Reklama
Re: PÍSKÁNÍ PŘI RYCHLÉ JÍZDĚ
Môže to byť čokoľvek. Pozri ako sú dopasované dvere a pod., čo-to to napovie...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
skor by ma zaujimalo, preco ho to trapi, ked sa to ozyva pri rychlosti 160 km/h, ked maximalna povolena je 130 km/h.....
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
může třeba jezdit po Německu,tam je neomezená rychlostSajner píše:skor by ma zaujimalo, preco ho to trapi, ked sa to ozyva pri rychlosti 160 km/h, ked maximalna povolena je 130 km/h.....
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
A nechce to už vzlétnout? Třeba to je zvuková signalizace, že máš zatáhnout podvozek Ale vážně, myslím, že aerodynamika auta už nestíhá
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Už jsem to také zkoušel řešit a nic nejlepší je když to začne při 160 pískat tak zrychlit na 180 a ono to přestane nebo pustit rádio
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
jj to zrychlení funguje , a ve 180 i více jde o tiché auto , já na to přijdu budu přelepovat izolepou spáry a zjistím která píská (aspon myslím že to bude spárou, to by totiž šlo vyřešit nejjednodušeji, přidáním těsnění) . Mám podezření na přechod horní hrany předního skla a střechy .
Jak víš žě to není ventilace, taky mě to pískalo nad 130 a byl to blbě nasazený nejaký filtr na vzduchovém systému, mechanik říkal, že byl nasazený dobře, že ho zkoušel a asi to nějak lépe usedil, protože to od té doby nepíská.
orel LTZ 1,8 v bílé
To máš kontrolku dokonca zvukovú,že máš dodržiavat predpísanú rýchlost
protože jsem ji zkoušel přenastavovat při pískání , i jsem měmil výkon ventilátoru a zvuk stále stejný
Nemas deflektory na oknech? To by mohla byt jedna z pricin.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nemám ale chci je ono tam prší a já jezdím když je venku tak akorád s okynkama pootevřenýma a když začne pršet tak mi teče do auta. Taky když je vedro nechávám malinko pootevřená okna a když jsou ofuky tak to není vidět. Když jsem měl roomstra tak jsem je měl a bylo to fakt super když bylo vedro tak se auto uvnitř trochu chladilo. Přes noc jsem okna dovíral ale přes den skoro celé léto otevřeno a když přišla bouřka tak jsem neměl potopu a mokro na sedačkách.
A vieš aspon s ktorej strany to pískanie sa šíri skús postupne otvárat okná či sa niečo zmení alebo sklop té velké spetné to tiež niekedy vydáva pazvuky a ked ani to nie tak dotiahnut dvere aby lepšie tesnili a je pokoj a ked ani to nie tak skúsit pozret sanie vzduchu do kabíny filter a tak či tam nie je niečo spadnuté neaké listie ap.
to bude píšťalka proti srnkám , něco takového se prodává a vydává to zvuk který člověk neslyší a tady je asi při 160 slyšet ,asi to mám jako bonus . Jinak jsem zkoušel různé věci za jízdy , zrcátka , tahat za dveře , stěrače ,okýnka ale u okýnek je slyšet víc fučení. Teď přijde na řadu izolepa a přelepování spár . Až tu píšťalku najdu tak informaci vyměním za nějakou službičku u prodejce .
Šum z pravej strany inak počujem aj ja, riešim to rádiom...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON