Pomozte-chípla mi!!!!!!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Aha takze to je jen proto aby drahy servisy mohli videlavat na blbostech proste se to rosviti clovek si mysli buhvi co to neni jede do servisu s nakou blbosti tam ho namotaj a zaplati treba o 2000kc vic nez mel buh zehnej original servisum jo kdyz sme u tech servisu vsem magorum ktery maj jen tak zbytecny penize doporucuju autoreparin v liberci sou to fakt super lidi na to jak dostat s cloveka co nej penez za hov.. udelanou praci
-
- Kontaktovat uživatele:
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Néééé nemusíš mít strach, mě se stalo to same na Esperu. Normalne jedu a najednou se mi rozsvitily kontrolky dobijeni a brzda ( to jako ze mas zastavit a uz s ti nemas ject) odesel mi diodovy mustek na alternatoru. Ta kontrolka Check Engine signalizuje ze mas RJ v nouzovem rezimu a ze muzes dojet do servisuKruger !!! píše:Jen pro vystrašení, že se sere úplně všechno (teda spíš, aby tě to více zaujalo !!!)M.I.CH.A.L. píše:Hele a proc se vlastne pri nakejch poruchach rosviti jak treba mazani tak soucasne s tim se rosviti ta rucni brzda a jeste se rosviti jen tak slabe
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
tak maš dobrou baterku nebo to ještě trošku dobíjelo,nebo bylo leto a nesvitil jsi.Jinak to opravdu většinou ujede tak 20-50 km.A navíc se někdy ani nerozsvítí kontrolka takze do poslední chvíle nikdo neví nic.Tomi píše:Mne sa takto podarilo prejst este cca 150km.. poslednych 130km bolo na jeden sup priamo do servisu
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil