Pomozte-chípla mi!!!!!!

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Tomas

Příspěvek od Tomas »

Ty kontrolky jsou propojený polovod. diodou propustnou ve směru od kontr. dobíjení,proto ti svítí i při startu bez zatažený ručky,než to začne dobíjet.Dioda je naletovaná na igelitovým tišťáku zezadu přístrojovky.
Reklama

Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Kruger !!! píše:
M.I.CH.A.L. píše:Hele a proc se vlastne pri nakejch poruchach rosviti jak treba mazani tak soucasne s tim se rosviti ta rucni brzda a jeste se rosviti jen tak slabe
Jen pro vystrašení, že se sere úplně všechno (teda spíš, aby tě to více zaujalo !!!)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to sedí, poprvá to tak působilo :mrgreen: -i
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Aha takze to je jen proto aby drahy servisy mohli videlavat na blbostech proste se to rosviti clovek si mysli buhvi co to neni jede do servisu s nakou blbosti tam ho namotaj a zaplati treba o 2000kc vic nez mel :idea: :idea: :idea: buh zehnej original servisum jo kdyz sme u tech servisu vsem magorum ktery maj jen tak zbytecny penize doporucuju autoreparin v liberci sou to fakt super lidi na to jak dostat s cloveka co nej penez za hov.. udelanou praci
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

No jestli to je alt. tak ho vyměnim,teda spíš v servise,včera sem to tam dal,protože auto potřebuju co nejrychlejš...Sem zvědavej co mi řeknou,ale vydírat se nenecham...
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Kruger !!! píše:
M.I.CH.A.L. píše:Hele a proc se vlastne pri nakejch poruchach rosviti jak treba mazani tak soucasne s tim se rosviti ta rucni brzda a jeste se rosviti jen tak slabe
Jen pro vystrašení, že se sere úplně všechno (teda spíš, aby tě to více zaujalo !!!)
Néééé nemusíš mít strach, mě se stalo to same na Esperu. Normalne jedu a najednou se mi rozsvitily kontrolky dobijeni a brzda ( to jako ze mas zastavit a uz s ti nemas ject) odesel mi diodovy mustek na alternatoru. Ta kontrolka Check Engine signalizuje ze mas RJ v nouzovem rezimu a ze muzes dojet do servisu
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Ano přesně tak nějak to je ,ale obvykle daleko nedojedeš protože to nedobíjí.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Tomi

Příspěvek od Tomi »

Mne sa takto podarilo prejst este cca 150km.. poslednych 130km bolo na jeden sup priamo do servisu :P
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Tak to fakt byl alt. a už ho mam vyměněnej...Tak je to v pohodě...
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Tomi píše:Mne sa takto podarilo prejst este cca 150km.. poslednych 130km bolo na jeden sup priamo do servisu :P
tak maš dobrou baterku nebo to ještě trošku dobíjelo,nebo bylo leto a nesvitil jsi.Jinak to opravdu většinou ujede tak 20-50 km.A navíc se někdy ani nerozsvítí kontrolka takze do poslední chvíle nikdo neví nic.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“