dalsia "malickost"....

Moderátor: Blue Lanos

Andy

dalsia "malickost"....

Příspěvek od Andy »

Pocuvajte nemate nekto napad ako dozadu dostat poriadne repro??? Myslim ze su tam original 13cm repro a presne nane je tam vyrezana diera. Je to dost naprd. Rad by som tam dostal nieco poriadne a vacsie!
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Dej je do plata, ci ako sa to vola po Slovensky :lol:

Ja mam vzadu ovaly Magnat 110W RMS a i kdyz to je napojeny jen na radio 4x50W, tak to dost dobre duni ( ale s wooferem to hralo jeste lip) ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Andy

Příspěvek od Andy »

milosh píše:Dej je do plata, ci ako sa to vola po Slovensky :lol:

Ja mam vzadu ovaly Magnat 110W RMS a i kdyz to je napojeny jen na radio 4x50W, tak to dost dobre duni ( ale s wooferem to hralo jeste lip) ;)
do plata ich moc dat nemozem lebo tam plato neni" je tam len kovova prepazka co oddeluje kufor od interieru a v tej su vyrezane diery presne na tie seriove repro...

Rozmyslal som hodit na to nejaku "nadstavdu" z MDF dosky len sa bojim aby to potom nejako moc nerezonovalo... Lebo nikdy to tam nenapasujem uplne presne.
V tomto maju HB strasnu vyhodu. Len vymenite plato a je to. :(
milosh

Příspěvek od milosh »

MDF mam ja, pravda, hraje to good oproti puvodnimu platu, ale zase to vic skace, jak je to "dreveny". Ale volume doprava a nic neni slyset :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
FERO

Příspěvek od FERO »

Ja som tie povodne 20w daewoo repra vyhodil a dal som tem 100w senkori a hra to super . A pasovala aj diera takze som nemusel nič zvatsovat . Este musim poriešit predok a sobwofer , ale až ked bude teplejsie.
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

No ja som menil repros aj v predu, aj v zadu..

Nedaval som nic znackove...

v predu mam 10cm 30W 4Ohm, dvojpasmove, z kevlarovou memranou,

a dozadu som kupil 16.5cm 100w 4Ohm to iste co do predu...

a hra to o dost lepsie ako orig...aj z povodnym [TANK] radiom....

ono urcite sa daju kupit repros, ktore maju take rozmery ako orig..
ale vykonovo su lepsie....
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Kdysi jsem ve Fekldě měnil přední origo repráky (myslim něco kolem 15W) za Sońáky. Stejná velikost ale (tušim) kolem 120W a vzadu ovály 160W. Rádio bylo stejný Sony ajko s původníma ale zvuk byl o 2 třídy úplně jinde. Moje rada: kup pořádný repráky ve stejnym rozměru a máš po starostech.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
palladin

Příspěvek od palladin »

Krtek píše:Kdysi jsem ve Fekldě měnil přední origo repráky (myslim něco kolem 15W) za Sońáky. Stejná velikost ale (tušim) kolem 120W a vzadu ovály 160W. Rádio bylo stejný Sony ajko s původníma ale zvuk byl o 2 třídy úplně jinde. Moje rada: kup pořádný repráky ve stejnym rozměru a máš po starostech.
Ja sa len pridam k tomuto nazoru. Nema zmysel to prerabat, kvalitne repro urobi svoje... Jedine co by nebolo od veci dat tam vyhybky a dat zvlast basak a vyskac, aj v predu aj v zadu...
milosh

Příspěvek od milosh »

Presne jak pise Palladin, komponentni repro budou hrat jeste lip nez koax=vysky a basy v jednom :D
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Kupujte repro nie repro od SONY, Panasonic, Pioneer atd...

Dobre a lacnejsie repara su napr. Sinus live, Helix Blue, Spectron, Canton...
je toho viac... ;)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

Sam mam MAGNAT a taky spokojenost ;)

Jinak jak pise Blue, Sinus Live sou good, brzy je budu taky kupovat do prednich dveri, no prednich, v mem 3D jiny nemam :lol:
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

palladin píše:
Krtek píše:Kdysi jsem ve Fekldě měnil přední origo repráky (myslim něco kolem 15W) za Sońáky. Stejná velikost ale (tušim) kolem 120W a vzadu ovály 160W. Rádio bylo stejný Sony ajko s původníma ale zvuk byl o 2 třídy úplně jinde. Moje rada: kup pořádný repráky ve stejnym rozměru a máš po starostech.
Ja sa len pridam k tomuto nazoru. Nema zmysel to prerabat, kvalitne repro urobi svoje... Jedine co by nebolo od veci dat tam vyhybky a dat zvlast basak a vyskac, aj v predu aj v zadu...
podívej se na www.tipa-czech.com, rozměr 165(cca nevim) sedne a kvalita/cena - výborný poměr, komplet bass+vys+vyh sada 2x120W asi 1300kč-při repru které použili to je celkem solidní...
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Filip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

Andy píše:
milosh píše:Dej je do plata, ci ako sa to vola po Slovensky :lol:

do plata ich moc dat nemozem lebo tam plato neni" je tam len kovova prepazka co oddeluje kufor od interieru a v tej su vyrezane diery presne na tie seriove repro...

Rozmyslal som hodit na to nejaku "nadstavdu" z MDF dosky len sa bojim aby to potom nejako moc nerezonovalo... Lebo nikdy to tam nenapasujem uplne presne.
V tomto maju HB strasnu vyhodu. Len vymenite plato a je to. :(

ja ich mam v plate :lol: . pridi pozriet :shock:
kua uz to moje musim nafotit
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%

Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Andy

Příspěvek od Andy »

kde v BA byvas? v akej casti?
mozno by sme sa mohli nekedy stretnut a pokecat... V BA som minimalne raz do tyzdna vzdy 8)
Filip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

Andy píše:kde v BA byvas? v akej casti?
mozno by sme sa mohli nekedy stretnut a pokecat... V BA som minimalne raz do tyzdna vzdy 8)
Som z Bratislavy ale nebyvam v BA - len pracujem.
Byvam na zahori. cca 35 km od BA.
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%

Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“